Simona Ionescu / Redactor Șef

Mai cu moț decât alții. Regele saxofonului, Armin Nicoară, face petrecerea burlacilor după nuntă. Iată de ce

Mai cu moț decât alții. Regele saxofonului, Armin Nicoară, face petrecerea burlacilor după nuntă. Iată de ce
27 septembrie va fi o zi pe care Armin Nicoară și Claudia Puican nu o vor uita niciodată. Cei doi fac nunta la Timișoara.

Armin Nicoară numără zilele până când va deveni bărbat însurat. Artistul și Claudia Puican lucrează intens la un moștenitor.

Mai cu moț decât alții. Regele saxofonului, Armin Nicoară, face petrecerea burlacilor după nuntă. Iată de ce

130 de invitați, șapte perechi și de nași și doi miri de valoare vor petrece până în zorii zilei la un local de lux din Timișoara. Într-un interviu pentru Click, artistul a povestit ce probleme a întâmpinat cu costumul de mire.

“Avem emoții, normal! Uite, eu până acum nu am avut costumul de mire, iar Claudia, rochia de mireasă! Noi am ajuns alatăieri acasă, iar ieri am fost să probez costumul de mire. La Claudia a fost un pic mai ușor pentru că a dat pe drum mai multe telefoane și a găsit o rochie de mireasă.

A fost și ea la probă, dar la mine este foarte greu din cauză că trebuie să refacă și sacoul și pantalonii. Trebuie să le facă pe mine, să fie exact la milimetru, pentru că sunt Armin Nicoară și nu pot să apar cu haine cu un număr mai mare. Asta este cea mai mare emoție, în rest nu avem, pentru că suntem obișnuiți cu evenimentele. Sperăm să fie totul bine!”, a spus artistul.

De meniu s-a ocupat soacra mare

Aleasa inimii sale a optat pentru o rochie simplă, care să-i pună în evidență corpul, iar de meniu s-a ocupat soacra mare. “De meniul invitaților s-a ocupat mama!

Eu doar am vorbit cu cineva să facă câteva rotisoare de berbecuț, porc și pui. Asta am avut eu poftă! Plus că am dorit și un bufet cu brânzeturi”, s-a destăinuit Armin. Cei doi au ales și melodia pe care vor da, e vorba de o piesă superbă interpretată de Claudia: “O să cânte și Puiu Codreanu, avem o formație de sârbi cu care tata a vorbit, o să cânte Georgiana, nașa. O să fie ceva frumos!”.

Armin va respecta mai multe superstiții

Armin și Claudia vor respecta și tradițiile, iar cu o seară înainte de nuntă nu vor dormi împreună și se vor îmbina tradițiile oltenești cu cele bănățene. Cât privește petrecerea burlacilor, aceasta va avea loc după nuntă. “Am vorbit cu cei de la Primărie să facem acasă cununia civilă atunci o să fie în jur de zece instrumentiști, la noi se numelte <marșul mirelui și al miresei>. O să încercăm să combinăm tradițiile din Banat cu cele oltenești întrucât Claudia este olteancă de la Severin.

Avem și nași din Țara Oaşului. (…) după petrecerea de marți, voi găsi câteva zile libere și voi face petrecerea burlacilor și Claudia petrecerea burlăcițelor dacă dorește. Luna de miere, nu știu când o să fie asta, nu știu când voi avea timp, vedem unde dă Domnul: Maldive, America, Bora Bora”, a mai spus saxofonistul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre