Simona Ionescu / Redactor Șef

Mama Geta e în culmea fericirii, în calitate de soacră mică. I-a uluit pe invitați cu ținuta aleasă

Mama Geta e în culmea fericirii, în calitate de soacră mică. I-a uluit pe invitați cu ținuta aleasă
2 octombrie 2022 a fost o zi specială pentru familia Sterp, pentru că Geta a spus cel mai frumos da din viața ei.

Geta Sterp i-a avut aproape pe cei mai dragi oameni ai sufletului său când a stat în fața ofițerului Stării Civile alături de bărbatul pe care l-a ales să-i fie alături întreaga viață.

Mama Geta e în culmea fericirii, în calitate de soacră mică. I-a uluit pe invitați cu ținuta aleasă

Toată lumea a fost copleșită de emoție, dar sora Getei, Ileana, a răsuflat ușurată. Tânăra a trecut prin adevărate șocuri cu rochia de nașă, dar într-un final lucrurile s-au așezat. Ea s-a trezit cu doar o zi înainte de nuntă că rochia realizată pe comandă nu a fost ceea ce și-a dorit. Dar a reușit, într-un tur de forță, să-și cumpere trei ținute și s-a liniștit.

Sunt o nașă fără coc

„Sunt o nașă fără coc, dar e mai bine așa, e mai stilul meu, mai simplu. Am zis că dacă mi-a crescut părul atât de mult, să-l las așa să se vadă cât e de lung. Sunt gata la păr și la machiaj și mă duc repede acasă să ne îmbrăcăm, căci trebuie să mergem după mire. Vă mai țin la curent, în funcție de cum decurg lucrurile.”, a spus Ileana Sterp pe Instagram.

Mama Geta a ales o rochie verde cu broderie din catifea neagră

Mama Geta a arătat senzațional și toată lumea i-a apreciat ținuta. Ea a ales să poarte o rochie lungă, verde smarald cu broderie din catifea neagră pe deasupra. Toată ținuta a fost accesorizată cu bijuterii fine și o poșetă neagră. Când mireasa și-a văzut mirele îmbrăcat la patru ace, a izbucnit în plâns, dar mama Geta a fost tot timpul lângă ea și a îmbărbătat-o.

Extrem de fericiți, după ce au semnat actele în fața ofițerului Stării Civile, mirele și mireasa și-au făcut fotografii cu documentul. Cei doi au devenit soț și soție după patru ani de relație.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre