Simona Ionescu / Redactor Șef

Mama lui Ferit din Golden Boy este pasionată de yoga. Pe cine iubește celebra actriță

Mama lui Ferit din Golden Boy este pasionată de yoga. Pe cine iubește celebra actriță
Talentata actriță Gözde Kansu, care o întruchipează remarcabil pe mama lui Ferit din Golden Boy – Dragoste rebelă, se pregătește intens înainte de a urca pe scenă. Vedeta e pasionată și de yoga.

Gulgun, mama lui Ferit din Golden boy – Dragoste rebelă, pasionată de yoga, a mărturisit că ființa care i-a dat viață i-a oferit întotdeauna tot sprijinul de care a avut nevoie.

Gözde Kansu trăiește fiecare zi la intensitate maximă. Gulgun, mama lui Ferit din Golden boy, nu urcă pe scenă și nu merge la filmări fără să țină cont de ritualurile pe care le practică acasă.

Blonda are o relație foarte bună cu Emre Altuğ, actorul care îl interpretează pe tatăl lui Ferit din serial, existând chiar și zvonuri că cei doi ar fi iubiți, mai ales că actorul divorțase. Actrița spune însă că sunt doar prieteni foarte buni.

„Am zis că arătăm bine ca soț și soție”

Părinții Ferit din Golden boy – Dragoste rebela

“Sunt foarte fericită să intru într-o nouă etapă a vieții mele, una care este bună pentru trupul și sufletul meu. Nu, nu suntem iubiți.

Emre este un prieten pe care îl iubesc foarte mult. Am râs când am citit asta și am zis că arătăm foarte bine ca soț și soție”, a mărturisit artista cu puțin timp în urmă.

A fost iubita unui consultant de stil din Turcia

Gözde Kansu s-a născut pe 23 august 1980 în Turcia și a intrat în frumoasa lume a actoriei în anul 1995. Atunci a primit un rol secundar în “Cicek Taksi”.

Se cunoaște faptul că nu a fost niciodată căsătorită, dar a format un cuplu cu Engin Tozak, un consultant de stil din Turcia. Din nefericire însă, cei doi s-au despărțit. Actrița a avut roluri în multe filme și a prezentat două emisiuni în Turcia.

„Mereu ne distrăm din plin la filmări”

Actrița Gözde Kansu alături de mama ei

Actrița joacă în serialul fenomen de la bun început și adoră să facă acest lucru.  

“Sunt foarte încântată, e minunat. Surprizele vor continua. Abia aștept următoarele episoade. Mereu ne distrăm din plin la filmări”, a mărturisit Kansu.

Recent, aceasta a fost văzută plimbându-se în Nișantașı City’s împreună cu mama ei, care a afirmat că o urmărește „cu dragoste” în filmul care a uimit întreaga lume.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri