Simona Ionescu / Redactor Șef

Ferit din „Golden Boy” a mărturisit cine sunt oamenii de care se ferește

Ferit din „Golden Boy” a mărturisit cine sunt oamenii de care se ferește
Frumușelul din „Golden Boy- Dragoste rebelă”, Mert Ramazan Demir, care interpretează remarcabil personajul Ferit a făcut câteva mărturisiri despre viața personală și profesională.

Fanii serialului „Golden Boy- Dragoste rebelă” așteaptă cu sufletul la gură sezonul 3 al serialului fenomen. Mert Ramazan Demir, alias Ferit, a reușit să-i surprindă cu ultimele declarații.

„Vreau să împlinesc 30 de ani cât mai curând posibil”

La 28 de ani, Mert Ramazan Demir are tot ce-și poate dori un tânăr de vârsta lui. Ferit însă, vrea să treacă timpul cât mai repede și să schimbe prefixul.

“Vreau să împlinesc 30 de ani cât mai curând posibil. Îmi pasă de familia mea cel mai mult în această viață. Nu-mi plac oamenii care vorbesc mereu despre probleme”, a spus artistul, potrivit onedio.com.

„Incredibil de stresant, dar minunat”

Despre sezonul 3 al serialului fenomen, Ferit nu a dat informații, dar a mărturisit cum au fost filmările la primele două sezoane, care au stabilit recorduri pe care producătorii nu le credeau posibile. „A fost un întreg sistem acolo. Incredibil de stresant, dar minunat”, a spus actorul.

Ferit are mai mult de patru milioane de prieteni pe contul de socializare

Ferit din Golden Boy vrea să împlinească mai repede 30 de ani!

Simpaticul actor a jucat și în serialul Shahmaran, care a fost filmat în 2023. Mert ține mereu legătură cu fanii săi, iar în prezent are peste patru milioane de prieteni pe pagina de socializare, care apreciază fiecare fotografie sau video cu artistul lor preferat.

Mert este și model

Mert, unul dintre cei mai în vogă actori ai lumii, și-a dorit să devină jucător de baschet sau fotbal, sporturi pe care le-a jucat la nivel profesionist. Pe lângă actorie, este și model și a lucrat cu mărcile Mercedes Benz, Gant și Trendyol.

Recent a apărut în reclame ca imagine de marcă a Dimes Cool Lime. Vedeta a început să viseze că va ajunge actor după ce a citit piesa „Hamlet”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri