Simona Ionescu / Redactor Șef

Veste tristă despre actorii preferați din serialul „Golden Boy-Dragoste rebelă”. Ce se întâmplă acum cu Ferit și Seyran

Veste tristă despre actorii preferați din serialul „Golden Boy-Dragoste rebelă”. Ce se întâmplă acum cu Ferit și Seyran
Filmările pentru sezonul 3 al serialului fenomen „Golden Boy – Dragoste rebelă” au început cu o veste tristă pentru fanii filmului. Actorul Emre Altuğ a povestit totul despre Ferit și Seyran.

Emre Altuğ, actorul care-l interpretează remarcabil pe Orhan din serialul „Golden Boy – Dragoste rebelă” a spus adevărul despre relația pe care o au acum simpaticii Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir, alias Ferit și Seyran.

S-au despărțit!

Seyran și Ferit s-au despărțit!

Fanii serialului „Golden Boy – Dragoste rebelă” vor fi răvășiți după ultima declarația a lui Emre Altuğ, care a revenit în sezonul 3 al seriei Golden Boy – Dragoste rebelă.

Actorul a confirmat că Ferit și Seyran nu mai sunt împreună în viața reală, dar i-a asigurat pe toți cei care îi iubesc că acest lucru nu va afecta cu nimic dinamica de pe platoul de filmare.

Afra și Mert au trăit o frumoasă poveste de iubire, ba chiar au fost văzuți în ipostaze romantice de multe ori. Din păcate însă, acum fiecare merge pe drumul său, Emre afirmând că cei doi nu mai au sentimente unul pentru celălalt.

„Nu se reflectă asta pe platourile de filmare. Sunt oameni valoroși care iubesc ceea ce fac”

“Nu, nu, ei sunt copii maturi. Nu s-a văzut asta până acum și nici nu cred că se va vedea de acum înainte. Sunt oameni valoroși care iubesc ceea ce fac. Câteodată se întâmplă asta, să se termine, dar asta este cealaltă parte a afacerii.

Nu se reflectă asta pe platourile de filmare, nu ar trebui să se întâmple în condiții normale. Cred că și ei știu asta. Au trecut două săptămâni de când am început filmările și totul merge foarte bine”, a mărturisit Orhan într-un interviu recent, onedio.com.

Emre și-a pierdut mama în același an în care a și divorțat

Orhan a confirmat că Seyran și Ferit s-au despărțit!

Născut pe 14 aprilie 1970 în Levent, Emre a avut parte de momente complicate în viață, anul 2015 fiind cel mai greu. Atunci a divorțat, dar și-a pierdut și mama.

Actor desăvârșit, Emre este și un artist iubit de toată lumea, pentru piesele sale extraordinare pe care le-a scos de-a lungul timpului și multe proiecte profesionale. Orhan din „Golden Boy – Dragoste rebelă” a fost căsătorit cu vedeta Çağla Şıkel între 2008 și 2015 și are doi copii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre