Simona Ionescu / Redactor Șef

Mama lui Kate Middleton despre soții fetelor sale. „Am doi gineri minunați”

Mama lui Kate Middleton despre soții fetelor sale. „Am doi gineri minunați”
Dintotdeauna, mama lui Kate Middleton a fost ca o cloșcă pentru familia sa și chiar a declarat la un moment dat că marea ei frică este să nu o piardă. În ceea ce-l privește pe prințul William, spune că e un „ginere minunat”.

Pentru mama lui Kate Middleton, ginerii sunt „minunați”, iar prințul William este nelipsit din familia soției sale. De când Kate se reface după operație, părinții viitoarei regine sunt un ajutor prețios pentru William.

Dar Carole, care a împlinit pe 31 ianuarie vârsta de 69 de ani și Michael Middleton sunt foarte discreți când vine vorba de boala de care a suferit Kate. Nu vor dorit sub nici o formă să dea vreo declarație în acest sens, au preferat doar să-i ajute pe Kate și William, dar fără să iasă în față. Anii trecuți însă, mama lui Kate a vorbit despre cea mai mare frică a sa: de a nu-și pierde familia.

Carole. mama lui Kate Middleton

„Sunt situații în care copiii mei întreabă dacă pot face câte ceva pentru ei”

„Cea mai mare frică a mea e să nu-mi pierd familia, dar, de-a lungul anilor, am stat apropiați unii de alții. Există situații când copiii mei mă întreabă dacă pot face câte ceva pentru ei, iar eu nu pot. Dar le place că lucrez”, a mărturisit Carole Middleton în decembrie 2018 pentru Telegraph. Carole a vorbit și despre soții fiicelor sale, prințul William și James Matthews, mărturisind că „am doi gineri minunați!”

Mama lui Kate a fost însoțitoare de bord

Carole Middleton a crescut la Londra și a lucrat pentru scurt timp ca însoțitoare de bord pentru British Airways, unde viitorul soț, Michael, născut în Leeds, lucra ca dispecer de zbor. Cei doi s-au căsătorit în 1980, iar Carole a înființat o companie de succes de organizare a petrecerilor, Party Pieces, câțiva ani mai târziu, în 1987. În 2013, compania a fost evaluată la aproximativ 30 de milioane de lire sterline, dar nu cu mult timp în urmă a fost vândută.

Așa mamă, așa fiică…

Kate, sursă de inspirație

Un lucru mai puțin cunoscut este că soția prințului William, Kate, a fost, de fapt, sursa de inspirație din spatele Party Pieces. Kate a și lucrat, de altfel, alături de frații ei, James și Pippa pentru firma familiei. După cum a explicat Carole pentru SheerLuxe, „Pippa a scris blogul nostru „Party Times”, James a făcut prăjiturile când a plecat de la școală, iar Catherine a dezvoltat prima noastră categorie de aniversare și pentru bebeluși”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre