Simona Ionescu / Redactor Șef

Mâncarea lui Vladimir Putin e făcută într-un laborator. Care e slăbiciunea dulce a șefului de la Kremlin

Mâncarea lui Vladimir Putin e făcută într-un laborator. Care e slăbiciunea dulce a șefului de la Kremlin
La 70 de ani pe care-i împlinește anul acesta, Vladimir Putin le dă clasă multor tineri. Iată ce dietă are președintele Rusiei.

După ce a divorțat de soția sa, după 30 de ani de mariaj, se spune că Vladimir Putin s-a transformat total.

Mâncarea lui Vladimir Putin e făcută într-un laborator. Care e slăbiciunea dulce a șefului de la Kremlin

În ciuda vârstei pe care o are, Vladimir Putin a reușit mereu să o păcălească. Dar președintele Rusiei nu a apelat doar la operații estetice, ci și la o dietă cu care-și menține kilogramele și, bineînțeles, la mult sport. Se cunoaște faptul că Putin are centura neagră, la judo, joacă hochei cu gărzile sale de corp, fac sală și înoată zilnic minim o oră. Din motive de securitate, pentru că îi e frică de inamici, mâncarea lui Putin e preparată într-un laborator, apoi testată și sigilată de serviciile secrete.

Ouă de prepeliță la mic dejun

Potrivit presei internaționale, de la micul dejun al lui Putin nu lipsește omleta din ouă de prepeliță, dar și brânză cottage, cereale şi cafea sau suc de portocale.

Prânzul și cină constau într-o bucată zdravănă de pește sau carne de oaie cu legume. Chiar dacă ține mult la silueta lui, Putin nu ratează niciodată înghețata cu fistic, iar ceaiul verde este nelipsit. Un lucru mai puțin știut, spun sursele, este faptul că țarul Rusiei consumă extrem de puțin alcool și asta doar la ocazii speciale.

Camerele în care locuiește sunt dezinfectate

Un alt lucru necunoscut până acum de nimeni este faptul că Vladimir Putin are toate camerele unde locuiește dezinfectate. Se aude că s-ar folosi un dispozitiv special, care distruge orice orice bacterie sau virus, numit Dezar-7. După ce pandemia a pus stăpânire pe omenire, sursele spun că Putin ar fi cerut ca orice vizitator ajunge la el să fie… dezinfectat. Și pentru asta trec prin… „tunelul de dezinfectare“ prin care trec toţi cei care intră în reşedinţa prezidenţială de la Novo-Ogaryovo.

Sursă foto: playtech

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre