Simona Ionescu / Redactor Șef

Marc Anthony a trăit ceva special chiar de Ziua Tatălui. Apoi a spus tuturor: „Sincronizarea lui Dumnezeu e mereu perfectă”

Marc Anthony a trăit ceva special chiar de Ziua Tatălui. Apoi a spus tuturor: „Sincronizarea lui Dumnezeu e mereu perfectă”
Marc Anthony și Nadia Ferreira confirmă nașterea copilului lor. Prin intermediul conturilor lor de socializare, cuplul a împărtășit sosirea primului lor copil împreună.

În februarie scriam despre noua căsătorie a cântărețului Marc Anthony. Unele dintre cele mai mari vedete ale momentului s-au reunit în Miami pentru nunta modelului Nadia Ferreira și a cântărețului și compozitorului Marc Anthony. Evenimentul monden al lunii februarie 2023 a avut loc la Muzeul de Artă Perez din Miami. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun la un eveniment al Fundației Maestro Cares. S-au logodit anul trecut, iar anul acesta au făcut nunta. Victoria și David Beckham, Salma Hayek și Lin-Manuel Miranda au fost cu toții prezenți pentru a sărbători cuplul.

Acum a apărut pe lume rodul iubirii lor. Potrivit postării fericiților părinți, bebelușul s-a născut pe 18 iunie; o zi foarte specială pentru Marc, deoarece se sărbătorește „Ziua Tatălui”.

„Sincronizarea lui Dumnezeu este mereu perfectă. Happy Father’s Day”

Marc Anthony și Nadia au postat o fotografie frumoasă, alb-negru. Ambii părinți țin copilul de mână, în timp ce Marc îl are pe nou-născut în brațe. „Sincronizarea lui Dumnezeu este mereu perfectă. Happy Father’s Day”, și-a încheiat postarea. Nu au fost publicate alte detalii despre nașterea copilului. De asemenea, nu se știe dacă bebelușul este băiat sau fată, lucru care a fost ținut secret încă din ziua în care amândoi au anunțat sarcina care-i va face părinți.

Marc Anthony, a șaptea oară tătic

A șaptea oară tată

Pentru Nadia, nașterea acestui copil reprezintă prima dată când devine mamă, în timp ce pentru Marc este pentru a șaptea oară când devine tată. Dintr-o relație din anii 1990 cu Debbie Rosado, Marc a avut-o pe prima sa născută, Arianna Muñiz. În timpul acelei relații, cântărețul l-a adoptat și pe Alex, fiul cel mare al lui Debbie dintr-o relație anterioară, astfel că băiatul poartă numele de familie Muñiz.

Cântărețul s-a căsătorit apoi cu Dayanara Torres (2000- 2004) și a avut doi băieți, Cristian, acum în vârstă de 22 de ani, și Ryan, în vârstă de 19 ani. Iar din cea de-a doua căsătorie cu superstarul Jennifer Lopez, a avut gemenii Emme și Max, care vor împlini 15 ani peste câteva zile.

Nadia, ultima fotografie înainte de naștere

Au făcut anunțul că vor deveni părinți de Ziua Îndrăgostiților

La câteva săptămâni după nunta lor, cuplul a anunțat că așteaptă primul lor copil. Anunțul a venit pe 14 februarie, de Valentine’s Day. Marc și Nadia au făcut o fotografie pe Instagram și au împărtășit o fotografie cu burtica modelului paraguayan, cu mâinile lor împletite.

În fotografie cei doi au arătat verighetele de nuntă și au scris câteva cuvinte: „Cel mai frumos cadou de Valentine’s Mulțumesc, Doamne, pentru această mare binecuvântare din viața noastră”. De-a lungul ultimelor nouă luni, Nadia a împărtășit pe rețelele sale de socializare câteva fotografii cu burtica în creștere și un crâmpei din petrecerea pentru bebeluș.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre