Simona Ionescu / Redactor Șef

Marcel Ciolacu, „luat la întrebări” de Ion Cristoiu. Ediție specială în această seară, nu ratați primul interviu al premierului României

Marcel Ciolacu, „luat la întrebări” de Ion Cristoiu. Ediție specială în această seară, nu ratați primul interviu al premierului României
Într-o ediție specială a emisiunii „Gândurile lui Cristoiu”, de la Aleph News, astăzi, 7 august 2023, începând cu ora 22.00, premierul României, Marcel Ciolacu, va răspunde întrebărilor celebrului jurnalist Ion Cristoiu.

Ion Cristoiu și Marcel Ciolacu vor avea o discuție directă, iar jurnalistul și-a pregătit cele mai bune și relevante întrebări. „De ce nu s-a respectat protocolul de la preluarea șefiei guvernului?”, „Care este relația cu domnul Ciucă?”, sunt câteva dintre lucrurile pe care gazetarul vrea să le afle și odată cu el, întreaga țară. Este primul interviu al premierului Marcel Ciolacu.

Cei doi vor discuta și despre măsurile de reducere a deficitului bugetar

Maestrul presei românești, care reușește să transforme dialogul în spectacol, a fost foarte atent la ultimele declarații ale premierului, iar câteva aceste cuvinte i-au atras atenția. „Avem nevoie de un proiect echilibrat și clar prin care să demarăm prima reformă profundă a administrației de stat”, a spus Marcel Ciolacu.

În discuția din această seară, vor fi abordate diverse subiecte, de la măsurile de reducere a deficitului bugetar, la bilanțul celor două luni de guvernare și stadiul PNRR.

Românii vor afla adevărul și despre „Azilele groazei”

Dar și reforma pensiilor speciale. De asemenea, Marcel Ciolacu va răspunde și întrebărilor legate de relațiile cu PNL, dar va fi adus în discuție și subiectul „Azilele groazei”. Nu în ultimul rând, românii vor afla noi informații despre relațiile României cu SUA, NATO și UE, precum și sprijinul pentru Ucraina și Republica Moldova.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre