Simona Ionescu / Redactor Șef

Marcel Ciolacu, pe urmele lui Vladimir Putin. Mircea Badea „îl demască” pe premier

Marcel Ciolacu, pe urmele lui Vladimir Putin. Mircea Badea „îl demască” pe premier
Dacă până acum se vorbea despre sosiile președintelui Rusiei, Vladimir Putin, Mircea Badea are o ipostază care zguduie Români. Se pare că i-ar călca pe urme chiar Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu are sosii? Ca Vladimir Putin? Iată ce declarație cu adevărat incendiară a făcut prezentatorul Mircea Badea.

„Chiar și când dormi, te bântuie”

Pentru că premierul României, Marcel Ciolacu este peste tot, Mircea Badea se gândește că ori are sosii, ori este ubicuu. „Marcel Ciolacu este cel mai frenetic om. Unii spun că președintele Klaus Iohannis este cel mai leneș om de pe planetă. Eu nu spun că așa este, așa zic unii. Iar Marcel Ciolacu este pe tot terenul. Nu știu, dar am senzația că locuiesc cu Marcel Ciolacu. Mă întâlnesc cu el peste tot, eu necăutându-l practic. Nu mă refer fizic. Mă refer că pur și simplu este peste tot. Și în somn cred că te bântuie Marcel Ciolacu.

Oare cine să fie sosia lui Marcel Ciolacu?

„Este tăvălugul Ciolacu”

Ba e în Israel, ba e în Ucraina, ba se luptă cu băncile în România, ba face super reforme fiscale, ba se răzgândește cu privire la cash, ba ne spune de Schengen, ba merge în Egipt și așa mai departe. Nu știu dacă Vladimir Putin are sosii, dar cred că Marcel Ciolacu are sosii! Nu are cum să fie peste tot… Sau este ubicuu?!

Ubicuitatea este proprietatea de a te afla în același timp în mai multe locuri. Ori este ubicuu, ori are sosii. Pe cât de leneș le pare unora Klaus Iohannis, pe atât de frenetic și inuman (n.r. – în sensul că este un tăvălug și că este peste tot) mi se pare Marcel Ciolacu. Este tăvălugul Ciolacu”, a declarat Mircea Badea la Antena 3 CNN.

Cercetătorii japonezi afirmă că Vladimir Putin are sosii!

S-a descoperit cum arată sosiile lui Vladimir Putin

Pe baza unor analize a inteligenței artificiale, cercetătorii japonezi au afirmat că Vladimir Putin ar folosi pentru aparițiile publice câteva sosii. Cercetările au fost făcute nu doar pe recunoașterea facială, fiind comparată și vocea și urmărite mișcările corpului. Și nu doar japonezii au vorbit de dublurile președintelui Rusiei, ci și surse rusești, dar Kremlinul nu a recunoscut nimic.

Despre sosiile lui Putin au vorbit chiar și sursele rusești. Sursă foto: newsweek.ro

Televiziunea japoneză TBS a făcut un reportaj în urma căruia crede că Putin cel real ar fi fost pe 9 mai, de Ziua Victoriei, în Piața Roșie. Se pare însă că cel care ar fi inspectat Podul Crimeei cu câteva luni în urmă ar fi fost o sosie. Pentru că se potrivește cu Putin doar într-o proporție de 53%. De asemenea, a semănat cu Putin adevărat o sosie care ar fi fost în martie pe frontul de război din Mariupol.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre