Simona Ionescu / Redactor Șef

Marcel Pavel, experiență inedită în nordul Africii. A mâncat turte coapte în „fântână”

Marcel Pavel, experiență inedită în nordul Africii. A mâncat turte coapte în „fântână”
Marcel Pavel, soția și micuța s-au întors din cea mai incredibilă experiență, în nordul Africii. S-au plimbat cu cămilele și au mâncat turte coapte în „fântână”.

După ce a fost la un concert în nordul Africii, Marcel Pavel și-a dorit să facă și o vacanță pe acele meleaguri. A plecat cu soția și fetița, iar experiența a fost una cu totul ieșită din comun.

„Turta de casă tabouna, una dintre delicatesele culinare nomade, tunisiene”

Pe contul de socializare, Marcel Pavel a postat câteva fotografii din nordul Africii, precum și un video în care le-a arătat fanilor săi cum se prepară turtele în acea zonă a lumii. Artistul și-a amintit cu această ocazie de „turtele din copilărie pe care le făcea bunica mea”.

„Turta de casă tabouna, una dintre „delicatesele” culinare nomade, tunisiene! Ca să fie și mai gustoase după ce au fost scoase din cuptor le-am rupt în patru și am adăugat ulei de măsline, sare, sos de roșii picant, și roșii coapte! Nu vă pot descrie mirosul și gustul…”, a fost mesajul cântărețului.

Turtele, a spus artistul invitat la Observator „le-am umplut cu sos din pastă de roșii puțin iute, ulei de măsline și sare și am băut bere”.

Un beduin și o caravană

Pe lângă delicatesele culinare cu totul inedite, artistul s-a plimbat cu caravana prin deșert, un lucru care l-a relaxat foarte mult, iar pe micuța lui a bucurat-o nespus. Familia n-a lipsit de la plajă, unde s-au distrat pe cinste.

„Am auzit pe meleagurile tunisiene și mă bucur și eu pentru prima oară de o vacanță în afara Europei. Avem aici o mică prințesă arabă. Ne bucurăm de mare, de briză, de atmosfera tipic orientală, altă civilizație, alte tradiții… e prima oară când vin în Tunisia… interesant, e o experiență”,  a fost mesajul artistului.

Marcel Pavel, descris de fiul său Sasha

Trei beduini și o caravană în deșert. Sursă foto: instagram

În studioul Antenei 1, Marcel Pavel n-a fost singur, ci alături de unul dintre băieții săi, Sasha, DJ și producător muzical, care abordează un „stil de muzică paralel” cu al tatălui său. Tânărul le-a explicat românilor că se ocupă cu muzica ambientală, are studioul în curte, așa că nu deranjează pe nimeni.

Deși tatăl său a glumit, spunând că doarme în… hopuri. Sasha a mărturisit că Marcel Pavel nu e deloc un bucătar bun, în schimb el adoră să „fac vită pe grătar. Am luat de la fiecare părinte câte ceva”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre