Simona Ionescu / Redactor Șef

Marea cumpănă a lui Irinel Columbeanu. Nu are legătură cu Paștele petrecut în azil

Marea cumpănă a lui Irinel Columbeanu. Nu are legătură cu Paștele petrecut în azil
Singur și uitat de toți azi, Irinel Columbeanu își trăiește bătrânețea la azilul din Ghermănești, acolo unde de altfel va petrece și Paștele. Marea cumpănă din perioada următoare a lui Irinel Columbeanu nu are însă legătură nici cu azilul și nici cu sărbătorile pascale petrecute acolo.

De când a rămas fără averea pe care o avea și a fost nevoit să se mute la azilul din Ghermănești, Irinel Columbeanu și-a dus zilele mai mult singur. Iar acum că se apropie Paștele, fostul miliardar de la Izvorani va petrece sfânta sărbătoare la azil. Marea cumpănă a lui Irinel Columbeanu nu are însă legătură cu acest lucru, ci cu fiica sa, Irina. 

Irinel a recunoscut că de Paște nu are niciun program, ba chiar nu l-a sunat nimeni, astfel că probabil va petrece singur la azil: „De Paște nu am niciun program. Nu m-a sunat niciun prieten, niciun apropiat să mă invite undeva anume sau să își anunțe vizita. Eu îi aștept pe la mine sau să mă sune”. 

Irinel Columbeanu își așteaptă fiica în România 

Singura speranța a lui Irinel este venirea fiicei sale, Irina, în România. Acesta a transmis, plin de speranță, că Irina l-a sunat să îi ceară o procură pentru a-și putea lua pașaportul, căci plănuiește o vizită în România la sfârșitul lunii Mai. Fostul miliardar are mari emoții în ceea ce o privește pe fiica sa, căci tânăra nu a mai venit în România din 2018. 

Irina Columbeanu urmează să vină în România la sfârșitul lunii Mai

În plus, vizita Irinei nu este încă sigură, căci o serie de situații neprevăzute pot apărea pe parcurs, astfel că aceasta reprezintă o adevărată cumpănă pentru Irinel, care abia o așteaptă. Dorul este mare, așa cum chiar el a declarat. 

„O aștept cu nerăbdare”

„Cu fiica mea vorbesc destul de des. Recent m-am auzit cu ea și mi-a cerut o procură pentru că îi trebuie pe la ambasadă, pentru pașaport, să vină în România. O să vină în țară pe 20 și ceva mai, luna care vine. Nu știu să îți zic data exactă. O aștept cu nerăbdare. Nu a mai venit în România din 2018, au trecut cinci ani de atunci”, a mărturisit Irinel Columbeanu recent. 

Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica în țară din 2018

Emoțiile lui Irinel sunt de altfel perfect justificate, căci pe lângă situațiile neprevăzute care i-ar putea împiedica tinerei călătoria, mai sunt și posibilele complicații cu actele, mai ales că tânăra abia acum își scoate pașaportul. În plus, Monica Gabor s-ar putea totuși să fie temătoare în a-și lăsa fiica de doar 17 ani să călătorească singură peste Ocean, căci este atât de protectoare cu ea încât nici conturi pe rețelele sociale nu a lăsat-o să aibă până acum. 

Irina s-a transformat într-o adevărată domnișoară 

Irinel Columbeanu este mândru de fiica sa și de realizările ei. Tânăra este pasionată de pictură și de scris, iar de când s-a mutat în 2018 în Statele Unite alături de Monica și partenerul acesteia, Mr. Pink, a reușit o serie de performanțe. Irinel povestea la un moment dat că fiica sa a reușit să își cumpere o mașină din economiile ei, ba chiar se întreține singură. 

Irina este o adevărată domnișoară în vârstă de 17 ani

„Irina e independentă. Așa și-a dorit ea. Și-a luat singură mașină, are economii și pentru când va ajunge la colegiu și mă ajută financiar. Va lucra în continuare la restaurantul acela italienesc, până va merge la facultate. N-are de ce să-mi fie teamă că lucrează acolo, în America e ceva sigur, nu-i ca-n România. Sunt extrem de mândru de ea”, povestea Irinel la momentul respectiv. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre