Simona Ionescu / Redactor Șef

Marele dezavantaj pe care îl are Alexandru Ciucu în a primi custodia fetițelor. Nimeni nu s-ar fi gândit vreodată la asta

Marele dezavantaj pe care îl are Alexandru Ciucu în a primi custodia fetițelor. Nimeni nu s-ar fi gândit vreodată la asta
Au avut o relație frumoasă, dar nimeni nu a știut dedesubturile. Asta pentru că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au vrut să fie discreți.

Alina Sorescu a încercat mereu să demonstreze că are un mariaj perfect, dar odată cu divorțul, au ieșit multe la iveală.

Marele dezavantaj pe care îl are Alexandru Ciucu în a primi custodia fetițelor. Nimeni nu s-ar fi gândit vreodată la asta

Și Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au scos toate armele din dotare și vor face orice le stă în putință să intre în custodia fetelor. Cântăreața se pare că are mai mult noroc, iar fostul soț e în dezavantaj. Prima victorie a fost a Alinei, dar Alexandru nu se lasă.

Prima hotărâre a instanței mi-a fost favorabilă. Dar el a introdus cale de atac

”Deși eu am introdus cererea de divorț la începutul anului, separat tatăl a intentat o ordonanță președințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el. Prima hotărâre a instanței mi-a fost favorabilă. Dar el a introdus cale de atac. Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat și a decis pentru a doua oară ca fetițele să aibă domiciliul la mine în timpul procesului, care va începe spre sfârșitul anului.

Sunt încrezătoare că totul va fi bine”, a scris Alina într-un mesaj pe Instagram. Potrivit informațiilor oferite de Click, se pare că designerul ar avea ceva probleme cu firma și ar ține cu dinții să aibă fetițele la el, pentru că ar scăpa de corvoada pensiei alimentare.

Cum a anunțat Alina divorțul de soțul său

Mult timp Alina nu a vrut să recunoască problemele din cuplu, dar în final a pus punctul pe I și a spus prin ce situație neplăcută trece. “Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret. Cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri.

Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț. Iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el. Până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele. Să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, că și până acum. Le mulțumesc părinților mei, care sunt alături de mine. Și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare“, a fost mesajul cântăreței.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre