Simona Ionescu / Redactor Șef

Maria Ciobanu și-a uimit familia cu ultima decizie luată. Ce vrea să facă Ciocârlia muzicii populare românești

Maria Ciobanu și-a uimit familia cu ultima decizie luată. Ce vrea să facă Ciocârlia muzicii populare românești
La 85 de ani, Maria Ciobanu se simte foarte bine și încă îi uimește pe fanii săi cu vocea sa inconfundabilă. Dar ultima sa decizie i-a pus pe gânduri pe membrii familiei.

Maria Ciobanu are o viață minunată în America alături de partenerul său de viață, fostul soț al regretatei cântărețe Ileana Sărăroiu, Mircea Câmpeanu. Ce se întâmplă cu artista în ultima perioadă.

Maria Ciobanu și-a uimit familia cu ultima decizie luată. Ce vrea să facă Ciocârlia muzicii populare românești

Chiar dacă nimic nu arată că ar pleca dintre noi, Maria Ciobanu a ales să-și pregătească căsuța unde va dormi somnul cel de veci. Artista despre care se auzea că va fi înhumată în America și-a achiziționat un loc de veci în cimitirul Bellu, la umbra unui tei. Cavoul celebrei cântărețe este aproape de cel al lui Ion Dolănescu, cântărețul cu care a avut o frumoasă poveste de dragoste, pe Aleea Artiștilor.

În cimitirul Bellu, din BucureIști, există Aleea Artiștilor, unde își dorm somnul de veci vedete autohtone care au marcat multe generații. La umbra unui tei, nu departe de cavoul lui Ion Dolănescu, este locul de veci al Mariei Ciobanu, fosta sa mare dragoste.

„Doamna Maria a primit acest loc de pe Aleeea Artiștilor, sub un tei. Probabil are o vârstă și a vrut să lase lucrurile aranjate din acest punct de vedere”, a mărturisit, pentru Viva, un paznic din Cimitirul Bellu. Contactat de jurnaliști și Dragoș Dolănescu, fiul cel mic al cântărețului a confirmat de locul de veci cumpărat de Maria Ciobanu. „Așa știu și eu, că doamna Maria Ciobanu are loc de veci acolo”, a spus Dragoș Dolănescu.

Va sta alături de Ioan Lucian Mihalea și Gheorghe Dinică

De asemenea, cavoul unde va fi înmormântată Maria Ciobanu va fi în apropierea mormintelor marilor artiști Ioan Lucian Mihalea, Adrian Pintea și Gheorghe Dinică. După o carieră extraordinară, sursele spun că Maria Ciobanu ar fi strâns o avere care se ridică la peste două milioane de euro. Ea ar avea câteva apartamente, trei vile în Capitală, dar și mai multe terenuri, plus bijuterii de peste 100.000 de euro.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre