Simona Ionescu / Redactor Șef

Maria Constantin, nuntă fără buchet de mireasă. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au strălucit

Maria Constantin, nuntă fără buchet de mireasă. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au strălucit
4 august a fost ziua în care Maria Constantin și Robert Stoica au petrecut până dimineața, alături de cei mai buni prieteni, pentru a celebra nunta.

A fost un eveniment cu totul atipic, pentru că mireasa nu a avut buchet de flori, nu a fost furată, mărturisind că a văzut nunta ei ca pe o petrecere.

Deși rar apar împreună în lumea mondenă, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au fost la înălțime. Blonda a fost în centrul atenției, iar cele două rochii pe care le-a schimbat, cât și diamantele purtate au făcut-o să fie urmărită de toți cei prezenți. Cei doi au stat doar unul lângă celălalt, au dansat „la sentiment”, așa că toată lumea și-a dat seama că sunt în cea mai bună formă și parcă se iubesc mai mult ca niciodată.

Ce rochie a purtat mireasa

Pentru cea de-a treia nuntă, Maria Constantin a optat pentru o rochie extrem de sexy, decoltată, cu dantelă în partea de jos, iar la loc de cinste în topul accesoriilor a fost o fundă mare. Și ginerele a arătat ca scos din cutie, într-un costum alb și se vedea pe fața lui cât poate să fie de îndrăgostit de femeia pe care a dus-o în fața altarului.

Adrian Minune, show de cinci stele

Printre cei invitați să întrețină atmosfera s-au numărat Adrian Minune, Sorinel Puștiu și Luis Gabriel. Așa cum era de așteptat artiștii nu i-au lăsat pe invitați să stea nici un minut la masă, dar Adrian parcă s-a întrecut pe sine, iar Maria Constantin a fost nevoită să se descalțe ca să țină ritmul la dans. La eveniment au luat parte și colegii Mariei, Claudia Ghițulescu, Marcela Fota, dar și colegii de la Survivor ai miresei, Vica Blochina, Kamara, Ada Dumitru.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au strălucit la nunta Mariei Constantin

„Putem să-i dăm exemplu de cuplu extraordinar”

Cătălin Cazacu și Andrei Ștefănescu, prezentatorii evenimentului au avut doar lucruri bune de spus despre Bianca și Gabi Bădălău. „Gabi e un gentleman, iar Bianca pare să controleze relația. În plus, ea a spus că se va căsători când o să vrea. Dar după cum s-au afișat, pot fi dați exemplu de cuplu extraordinar.

Au stat împreună toată seara la masă, unde au plecat au făcut-o tot împreună. Nici o secundă nu i-am văzut despărțiți. Sunt doi oameni care chiar se iubesc cu adevărat. (…) Probabil că o lasă pe ea, controlat, să decidă. Dar e un stereotip pe care-l tot vedem. Când doi oameni sunt mișto împreună, toată lumea vine și întreabă când se căsătoresc”, au spus cele două vedete.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre