Simona Ionescu / Redactor Șef

Maria Dragomiroiu, povești în lacrimi despre mama. „După 33 de ani încă nu pot să vorbesc…”

Maria Dragomiroiu, povești în lacrimi despre mama. „După 33 de ani încă nu pot să vorbesc…”
Părinții nu au văzut-o niciodată într-o sală de spectacol, dar întotdeauna le spunea când apare la televizor, iar mama nu-și mai putea dezlipi ochii de la fata ei... Deși au trecut 33 de ani de când a trecut în neființă, Maria Dragomiroiu nu-și poate stăpâni lacrimile.

Niciodată pe scenă nu a lăsat să se vadă că ar avea probleme, chiar dacă sufletul îi plângea. Dar, spune Maria Dragomiroiu, viața i-a fost mai mult tristă, iar bucuriile mult prea puține. În podcast-ul lui Adrian Artene, celebra cântăreață a spus lucruri uluitoare de familie. În lacrimi… 

„Vreau să am acoperișul asigurat”

Maria Dragomiroiu a avut o copilărie grea, cu lipsuri și momente pe care nu le poate uita niciodată. Dar când toate lucrurile păreau cumplite, mângâierea mamei lua toată durerea. De aceea, atunci când aceasta s-a îmbolnăvit, cântăreața a suferit enorm. Deși au trecut 33 de ani când femeia a plecat într-o lume mai bună, nici acum nu poate povesti de îngerul său, fără să izbucnească în lacrimi.

„Mi-aduc amintesc cum stăteam cu lighean, sau cu o cănuță pe unde pica apa, prin sobă, prin pat”

Maria Dragomiroiu, destăinuiri de suflet îm podcastul lui Adrian Artene

„O vară întreagă am vândut țuică, am muncit și am strâns bani și pentru acordeon și pentru a ne acoperi casa pentru că ploua. Și de atunci am spus: Doamne, dacă ajung să câștig bani în viața asta vreau să am acoperișul asigurat. adică…. locuința. Mi-aduc amintesc cum stăteam cu lighean, sau cu o cănuță pe unde pica apa, prin sobă, prin pat. (…)

Mă ducea tăticul pe la câte o nuntă, pe la câte un botez și îmi dădeau oamenii și bani de drag, când ascultau ce voce puternică ieșea dintr-o trăistioară de copil. Mai renunțam să și mănânc, numai să cânt. (…) Părinții nu au fost niciodată într-o sală de spectacol dar erau fericiți când mă vedeau la televizor… fata noastră… și se bucurau”, s-a destăinuit Maria Dragomiroiu.

„Mă aștepta ca pe Dumnezeu pe mine să mă duc la țară”

Maria Dragomiroiu nu poate uita niciodată perioada în care mergea la țară să își îngrijească mama, iar lacrimile curg și nu se mai opresc… „Mă aștepta ca pe Dumnezeu pe mine să mă duc la țară. Fiind așa bolnavă, eu o spălam, o pieptănam, o făceam frumoasă, schimbam patul, aduceam de la București cearceaf curat, paturi curate… miroase frumos. Și spunea: să-ți dea Dumnezeu sănătate.

Nu vorbesc de mama pentru că nu pot, nici acum după 33 de ani. Mama a fost cel mai bun suflet, dar probabil că acest suflet dintr-o altă sferă așa și-a ales să trăiască pe pământ… Tăticul a fost mai dur, în special în legătură cu mama… Aici am trăit niște frici… Erau mai mereu discuții, dar nu vreau să intru în această sferă pentru că mă doare”, a mărturisit vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri