Simona Ionescu / Redactor Șef

Maria Ghiorghiu șochează din nou România cu ultima predicție. Dacă se va adeveri, va fi nenorocire

Maria Ghiorghiu șochează din nou România cu ultima predicție. Dacă se va adeveri, va fi nenorocire
De peste 25 de ani, Maria Ghiorghiu scrie tot ce vede și tot ce aude, binecuvântată fiind cu darul profeției. Iată ce a spus de data asta.

Femeia care a făcut multe predicții care s-au îndeplinit întocmai a povestit curând despre posibilitatea producerii unei inundații. Clarvăzătoarea spune că a văzut o parcare de mașini care s-a scufundat cu tot cu automobile.

„În această dimineață, m-a trezit un glas care spunea doar atât: „Timișoara, Aiud!” Moment în care, văd înspre Nord, Nord -Vest, o curte mare ca la o întreprindere cu multe clădiri, și în doar câteva secunde curtea s-a umplut de ape tulburi și au cuprins și clădirile. În depozitele din acea curte, apele tulburi au intrat de parca nu ar fi fost uși și ziduri.

Maria Ghiorghiu prevede inundații devastatoare

„Dragilor, este foarte posibil ca să se producă aceste inundații mari”

Apoi mi se arăta și înspre Sud, o parcare în care erau mașinile aliniate, unele erau ca sub acoperiș. Brusc, se întâmplă ceva tare neplăcut. Parcarea de mașini se scufundă cu tot cu mașini, în câteva clipe. Ca într-un crater au intrat toate. Dragilor, este foarte posibil ca să se producă aceste inundații mari, inundații care vor aduce pierderi materiale, pierderi în gospodăriile noastre”, spune femeia în postare.

A prezis cutremurul devastator din Turcia

Cu ceva timp în urmă, Maria a vorbit și despre momentul în care a prezis cutremurul îngrozitor din Turcia. Clarvăzătoarea susține că pe 3 noiembrie 2022 a scris un articol, care apare pe blogul acesteia, intitulat: „Un cutremur intens cu încă o replică imediată, tot intensă”. Astfel, aceasta anunța, încă de pe atunci, că în lume va avea loc un cutremur devastator.

A prezis cutremurul din Turcia

„România este ocrotită”

„Mi-au scris mai mulți cititori despre faptul că am scris în 3 noiembrie 2022 un articol cu titlul: „Un cutremur intens cu încă o replică imediată, tot intensă”. Și e adevărat, era la 4 fără 10 dimineața, în zori de 3 noiembrie, nu știam dacă va fi în țara noastră. Și oricum eu am spus și spun mereu: România este ocrotită de un cutremur devastator.

România, poporul român, în ciuda a ceea ce se spune, zi de zi, oră de oră, că și România este în pericol de un posibil cutremur devastator. Aș vrea să spun, cu mâna pe inimă, tuturor românilor că România este, deocamdată… De ce spun deocamdată?

Pentru că primisem un mesaj cândva, în care se spunea: „Uite, se tem de un cutremur devastator. Și atunci un glas a spus așa: „În România nu va fi un cutremur devastator, nu încă”. De asta spun. (…) Și chiar scriam în 3 noiembrie 2022 că acest cutremur nu va fi în România cu siguranță. Din nefericire, va fi în altă țară și cu adevărat va fi devastator”, a declarat Maria Ghiorghiu, la BZI live.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre