Simona Ionescu / Redactor Șef

Maria Popovici s-a transformat în bunăciunea stand-up-ului. Divorțul a împins-o – Foto

Maria Popovici s-a transformat în bunăciunea stand-up-ului. Divorțul a împins-o – Foto
După divorț, Maria Popovici a suferit o transformare radicală. Comedianta care le aduce zâmbete pe buze românilor a devenit o adevărată prințesă.

Și-a dorit foarte mult căsătoria cu iubitul său, dar după ce au ajuns în fața altarului, ceva s-a schimbat în relația Mariei Popovici cu Alexandru Minculescu și s-a ajuns la divorț. Comedianta s-a schimbat radical după despărțire, iar fanilor nu le vine să creadă.

Maria și Minculescu nu au anunțat motivul despărțirii

Când a apărut pentru prima dată pe scena iUmor, Maria Popovici era o fată frumoasă, talentată, dar cu multe kilograme în plus. Acest lucru nu o deranja, făcea haz de necaz și toată lumea părea mulțumită.

Relația de iubire cu Alexandru Minculescu și el tot comediant funcționa mai bine ca niciodată, iar dragostea a fost dusă la un  alt nivel: căsătoria.

Când nimeni nu se aștepta însă, Maria a dat vestea zguduitoare pe contul de socializare: cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite. Maria și Minculescu nu mai formau de multă vreme un cuplu, dar o bună perioadă au ales să păstreze discreția.

„Vă anunțăm că nu vom discuta vreodată subiectul în spațiul public”

„Salutare! Relația noastră s-a încheiat acum ceva timp de comun acord, dar am ales să nu facem asta public, pentru că nu considerăm că privește pe cineva. Se pare că vrei nu vrei, dacă ești persoană publică trebuie sa faci un anunț, mai ales după ce ți-ai expus relația așa mult timp.

Ne-ar plăcea să vă rugăm să ne respectați dreptul la intimitate, dar știm și noi ca e aproape imposibil, așa că vă anunțăm că nu vom discuta vreodată subiectul în spațiul public. Mulțumim!”, a scris Maria Popovici pe rețelele de socializare.

Maria Popovici s-a transformat într-o prințesă

După divorț, Maria și-a văzut de viață și de carieră și a suferit o transformare uluitoare. Unul dintre cei mai aprecianți comedianți ai României a început să meargă la sală, are mare grijă la preparatele pe care le consumă, a slăbit spectaculos și și-a schimbat și culoarea părului.

„Mă antrenez cu @valentinbosioc Vreau să fac brand ca el în curând am o șansă?”, este unul dintre mesajele postate de artistă pe contulsău de socializare.

„Câtă ambiție și luptă cu demonii mâncării”

Maria Popovici a slăbit spectaculos

Fanii Mariei au apreciat schimbarea radicală și au scris multe mesaje de felicitare și îmbărbătare. „Câtă ambiție și luptă cu demonii mâncării.. Bravo. Și eu sunt într-o bătaie cu kilogramele.. înțeleg prin ce treci”, a spus un internaut.

„Eu cred ca tu vrei sa îl bați pe Mincu”, „E venit din suflet si e sincer. Sa fie si un curcubeu frumos dupa ploaie”, sunt alte comentarii transmise de cei care o iubesc pe Maria Popovici.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri