Simona Ionescu / Redactor Șef

Maria, sora lui Edi Iordănescu, a avut ceva de spus despre ce s-a întâmplat la Euro 2024. „Abia acum înțeleg…!”

Maria, sora lui Edi Iordănescu, a avut ceva de spus despre ce s-a întâmplat la Euro 2024. „Abia acum înțeleg…!”
În familia lui Anghel Iordănescu, toată lumea a luat „microbul” sportului. Sora lui Edi Iordănescu, Maria Iordănescu este jurnalist sportiv și a scris un text despre ce s-a întâmplat la UEFA Euro 2024, atunci când tricolorii au jucat, iar suporterii români au impresionat zeci de țări.

Maria Iordănescu e pasionată de sport până în măduva oaselor, călcându-i pe urme celebrului său tată, Anghel Iordănescu, dar și fratelui său, Edi Iordănescu. Tânăra și-a spus acum părerea despre UEFA Euro 2024.

„Povestea din Germania începe să se așterne… se scrie în suflet, se gravează în inimă”

Prezentatoare a știrilor sportive la Prima Tv, Maria Iordănescu își bucură fanii atunci când le aduce cele mai proaspete informații din sport, la Focus Sport. Maria este absolventă a Școlii de jurnalism IMA și recent și-a spus părerea pe contul de socializare despre ce s-a întâmplat la UEFA Euro 2024.

Frumoasa fiică a lui Anghel Iordănescu s-a mândrit că e româncă și a pomenit și despre „Generația de Suflet” într-un text încărcat de emoție.

„Se așterne liniștea, închid ochii și încep să retrăiesc totul, pe fast forward, în flash-uri. Drumul spre stadion, marea galbenă, un glas, ovațiile suporterilor, tremurul tribunelor, imnul, golurile, ratările, susținerea necondiționată: este real?

Da, deși abia acum mă trezesc, abia acum înțeleg ce s-a întâmplat. S-au unit românii și au arătat ce pot! Povestea din Germania începe să se așterne… se scrie în suflet, se gravează în inimă. Și da, este de departe cea mai frumoasă experiență trăită în fotbal.

Maria Iordănescu: „Am simțit, mai mult că oricând, mândria de a fi român, iubirea față de drapel”

Maria Iordănescu, fiica lui Anghel Iordănescu

Am trecut de la extazul golurilor marcate, la agonia celor primite. Am simțit mai intens că niciodată greutatea limbii, istoriei și culturii românești, odată cu fredonarea imnului la unison a mii de români. Am simțit, mai mult că oricând, mândria de a fi român, iubirea față de drapel, de imn, de țară.

Și am realizat, mai mult că oricând că dacă vrem, se poate. Se poate să fim uniți, să fim optimiști, să fim iubitori de conaționali, să simțim, să ne bucurăm, să ne sprijinim și să na ajutăm recirproc.

„Suporterii au demonstrat, prin dragostea lor că unde sunt mulți puterea crește”

Ce au făcut românii, suporterii? Au făcut un precedent, un etalon și au demonstrat, prin dragostea lor că unde sunt mulți puterea crește, au arătat că nu statisticile dictează adevărata valoare a unei echipe și au mai arătat ce înseamnă să fii cu adevărat român.

Au arătat europenilor că nu au cunoscut, până acum, nimic din ce înseamnă poporul român. Ce au făcut jucătorii? Au demonstrat că orice limită poate fi depășită și că e de ajuns să crezi; au sperat, au dat, au luptat și au ieșit învingători… pentru ei și pentru o întreagă națiune!

„Nu știu cum au trăit alții această performanță, dar eu aș putea să scriu zile întregi”

Strămoșii au luptat pentru țară, băieții au luptat pentru gloria ei! Nu știu cum au trăit alții această performanță, dar eu aș putea să scriu zile întregi, să las un manuscris pentru copiii și viitorii mei nepoți. Și… cam pentru asta iubim fotbalul. Te iubesc, România! Mulțumim @echipanationala , mulțumim @ediiordanescu
P.S: Un extrem de mic preview… restul îmi doresc să păstrez pentru mine”, este mesajul Mariei Iordănescu pe Instagram.

Edi Iordănescu are nevoie de o pauză

Edi Iordănescu a lăsat de înțeles că are nevoie de o pauză

Edi Iordănescu, selecționerul României este la final de contract și încă nu se știe dacă va mai rămâne sau nu pe banca tehnică a naționalei. Grație talentului său și a reușitelor cu echipa națională, acesta a primit mai multe propuneri, printre care una din partea clubului Al-Wahda din Emiratele Arabe Unite.

Acesta i-ar fi oferi lui Edi și staff-ului său tehnic un salariu anual de 5.000.000 de euro. Dar, potrivit as.ro, acesta ar fi refuzat oferta și a dat de înțeles că are nevoie de o binemeritată pauză, pentru a sta cu familia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre