Simona Ionescu / Redactor Șef

Mariah Carey a vrut să devină coafeză. Artista povestește și de ce a renunțat la școală

Mariah Carey a vrut să devină coafeză. Artista povestește și de ce a renunțat la școală
Înainte de a se dedica muzicii, Mariah Carey a urmat o școală de frumusețe și visa să devină o coafeză cunoscută.

Primul loc de muncă al celebrei Mariah Carey a fost să lucreze într-un salon, dar a demisionat după o zi, deoarece șeful ei nu era drăguț. S-a spulberat visul de a deveni mare în domeniul coafurii.

Are o voce de înger, de aceea e de crezut pentru cineva că Mariah Carey ar fi putut alege o altă carieră. Dar, regina Crăciunului a mărturisit spre surprinderea fanilor că primul loc de muncă a fost într-un coafor. Și asta pentru că la începuturi, artista și-a dorit mult să ajungă mare în domeniul coafurii. Din păcate însă, „atitudinea sa de divă”, a tras-o în jos, iar visul frumos s-a spulberat.

Mariah Carey alături de frumoșii săi copii

A semnat cu Colombia Records la doar 18 ani

Mariah Carey a semnat cu Colombia Records la 18 ani și a bătut recorduri în industria muzicală. Cu peste 200 de milioane de discuri vândute și o carieră de zeci de ani, muzica lui Mariah Carey este prețuită de publicul din întreaga lume. Și, totușim de ce a renunțat Mariah Carey la primul ei loc de muncă după ce a lucrat doar o zi?

Nu i-a plăcut să măture părul clientelor

În timpul emisiunii „The Jennifer Hudson Show”, cântăreața a povestit că a mers la școala de cosmetică atunci când era în liceu, a făcut „500 de ore de școală de frumusețe și am abandonat școala. Am lucrat într-un salon pentru o zi, la propriu, și am renunțat în aceeași zi pentru că omul care se ocupa de salon nu era foarte drăguț. Nu mi-a plăcut atât de mult de el”.

Mariah Carey, regina Crăciunului

Mai mult, ea nu a suportat că era pusă să măture părul clientelor, așa că i-a spus șefului său că trebuie să iasă puțin din salon să dea un telefon. Și nu s-a mai întors niciodată. A făcut însă ce era mai bine pentru ea: să încânte o lume întreagă cu vocea sa cu adevărat incredibilă.

S-ar fi făcut cosmeticiană

În timpul interviului, Mariah Carey a făcut o glumă, mărturisind că dacă nu ar fi fost cântăreață, s-ar fi făcut cosmeticiană. Doar că nu se pricepea la asta. „Când am fost la școala de cosmetică, erau fete care erau foarte bune. Eu nu eram una dintre ele”. De asemenea, profesoara de la școala de frumusețe a lui Mariah Carey nu o plăcea prea mult pentru că „venea mereu târziu la ore”.

„Cele 500 de ore ale mele de la școala de frumusețe au fost de folos”

Când pandemia a pus la pământ întreaga omenire, ca majoritatea oamenilor, Mariah Carey și cei doi copii ai ei, Monroe și Moroccan au fost obligați să stea în casă. Gemenii, care aveau opt ani în 2020, și-au petrecut zilele bucurându-se de compania mamei lor.

Carey a împărtășit și o postare drăguță în care îi aranjează părul fiicei sale: „Trecând timpul în carantină… cele 500 de ore ale mele de la școala de frumusețe au fost de folos!”. În timp ce cântăreața ar fi fost un hair stylist interesant dacă cariera ei muzicală nu ar fi luat avânt, se știe că ea însăși este cunoscută ca fiind o pacoste când vine vorba de coafat.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre