Simona Ionescu / Redactor Șef

Victoria Beckham și Netflix dau linia pentru coafura actuală. Este o variantă a anilor 1990

Victoria Beckham și Netflix dau linia pentru coafura actuală. Este o variantă a anilor 1990
Moda e mereu schimbătoare și mereu aceeași, în sensul că readuce în prim plan idei mai vechi. E valabil în ceea ce privește hainele, dar și în rest.

Zilele acestea vedem cum Victoria Beckham și Netflix dau linia pentru coafura actuală. Este o variantă a celei mai accesate coafuri a anilor 1990. Tunsoarea purtată de Victoria Beckham revine în trend pe măsură ce docu-seria Beckham de pe Netflix este tot mai vizionată, bucurându-se de un succes total.

Victoria Beckham a purtat prima dată coafura bob dreaptă ce a ajuns să îi poarte numele, în epoca Spice Girls (Sursa foto: Instagram)

Victoria Beckham este, fără îndoială, una dintre cele mai mari simboluri în ceea ce privește stilul, din toate timpurile, iar aspectul ei șic și elegant a fost remarcabil încă din anii în care lumea o striga Posh Spice. În mod firesc, Victoria joacă un rol important și în serialul de succes de pe Netflix, recent lansat: „Beckham”. Serialul nu numai că spune povestea familiei Beckham, ci ne oferă și șansa de a privi înapoi la stilul iconic al Victoriei.

Victoria Beckham a consacrat coafura aceasta în anii 1990

Cu toaste privirile întoarse spre ea, era cumva de anticipat că multe din exemplele stilistice care o definesc vor fi mai mult preluate. Una din coafurile ei tipice, revine în forță în acest sezon, după ce milioane de oameni și-au amintit ce bine îi stătea. Categoric, look-urile soților David și Victoria Beckham de-a lungul anilor merită un documentar în sine, însă serialul actual de pe Netflix oferă suficiente imagini pentru a ilustra ideea, pentru moment.

Victoria Beckham a consacrat coafura posh bob, carem după lansarea serialului Netflix, a revenit la modă (Sursa foto: Instagram)

Coafura de la începutul carierei lui Posh Spice este excepțională, toată lumea vorbește din nou despre ea după ce a văzut documentarul. Are și propriul nume: posh bob. Nu vorbim de bob-ul „înclinat” al Victoriei Beckham, pe care l-a purtat în jurul anilor 2000, ci de bob-ul ei simplu drept, cu cărare pe mijloc, pe care l-a purtat în principal la începutul carierei sale la Spice Girls.

Victoria Beckham și Netflix dau linia pentru coafura actuală

Chiar la începutul carierei sale de succes de vedetă pop, în anii 1990, Victoria Beckham a apărut cu părul ei drept, maro închis. Părul îi încadra lin fața și ajungea chiar deasupra umerilor. Acest bob minimalist pare simplu la prima vedere, dar aparențele pot fi înșelătoare: posh bob se referă la precizie și atenție la detalii. Datorită vârfurilor tăiate drept, a aspectului strălucitor și a șuvițelor ultra-îndreptate, aproape că creează un aspect strict. Un lucru este sigur, cu această coafură veți obține fără efort aceeași sofisticare ca și Posh Spice.

Selena Gomez e una din vedetele care poartă și ea coafura din tinerețea Victoriei Beckham (Sursa foto: Instagram)

Nu numai că Posh Spice era mai mult decât ne spunea aspectul ei aparent sofisticat, ci și bob-ul ei semnătură era mult mai versatil decât părea. Uneori Posh purta bob drept, alteori creț și voluminos. Apoi Victoria a dovedit că această coafură poate fi modelată exact cum se dorește. Elementele de stil futurist și progresiv pe care Posh le-a creat asigură că estetica Spice Girls a rămas atemporală și populară astăzi.

Victoria nu a lăsat niciodată complet în urmă bob-ul elegant, deoarece de atunci a fost văzută cu o coafură similară de mai multe ori. În zilele noastre există mai multe celebrități care au adoptat posh bob. Vedete precum Lori Harvey, Selena Gomez și Kourtney Kardashian dovedesc că coafura din anii 90 este și astăzi la fel de relevantă și elegantă, scrie Harpersbazaar.com.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre