Victoria Beckham și-a făcut debutul ei la Săptămâna Modei de la Paris

Victoria Beckham și-a făcut debutul ei la Săptămâna Modei de la Paris
Acest sezon a marcat primul spectacol al Victoriei Beckham la Paris. Dacă până acum a fpst în public de fiecare dată, la Săptămânile Modei, de data aceasta și-a urcat pe podium hainele.

Debutul în modă franceză a lui Beckham a fost o experiență ambițioasă, dramatică și destul de sexuală, care a spus multe despre entuziasmul ei pentru modă.  Anders Christian Madsen de la Vogue.com a vorbit cu ea înainte de spectacol. Colecția ei a demonstrat toate cunoștințele pe care le-a acumulat de-a lungul celor peste zece ani ca expert în modă – și toată ambiția pe care încă o păstrează.

Debutul de la Săptămâna Modei de la Paris are loc la trei ani de la ultima prezentare publică a unei colecții semnate de Victoria Beckham. „În mijlocul pandemiei, când re-startam afacerea și reconstruim echipa de design, îmi amintesc că mi-am spus: „Dacă voi avea vreodată ocazia să fac un alt spectacol, vreau să mă bucur cu adevărat de el”.  Mi-am petrecut atât de multe ori stresându-mă și nu m-am prea bucurat  de el. Actualmente am o echipă grozavă de design.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

(…) Respectând codurile mărcii, simt că ne interacționăm și cu un nou public, mai tânăr, atunci când te uiți la multe dintre aceste piese.  Există o mulțime de rochii în colecție, de care sunt foarte încântată. Este mult meșteșug în spatele lor, chiar dacă pare foarte ușor.  Există multă muncă.  Sunt rochii părtinitoare, foarte feminine, foarte sexy.  Nu ne îngropăm sub multe straturi”, a mărturisit, pentru Vogue, Victoria Beckham.

În primul rând al prezentării colecției ei a stat guru-ul modei internaționale, Anna Wintour, alături de soțul victoriei, David Beckham, și fiica lor, Harper. Și restul clanului s-a reunit pentru acest eveniment de la Paris, inclusiv nora, Nicola. Toată lumea a apreciată „silueta Beckham” de pe podium, croiurile cu un aer foarte proaspăt și nou.

Această colecție reflectă cel mai bine modul în care ideea de sexy a Victoriei Beckham a  evoluat de-a lungul anilor, de la început până acum. Pe de altă parte, în colecție s-au regăsit elemente jucăușe. De exemplu, gențile, cu un sistem de prindere de mână aparte, preferatele fiicei Victoriei Beckham, dar și fustele cu ciucuri. Una din ele cântărește patru kilograme.

Elementele surpriză ale colercției semnate de Victoria Beckham

„Întotdeauna spunem că ne place să avem un element de distracție în colecție.  Această fustă are patru kilograme de ciucuri.  Am petrecut mult timp restructurând atelierul și avem un talent incredibil.  Este mult despre tehnică în acest sezon”, a mai dezvăluit creatoarea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Denimul trompe l’oeil (care înșeală privirea) e un atuu al colecției. „Am restructurat întreaga afacere ca să reducem costurile și să o facem, mai ieftină, ne provocăm cu adevărat în ceea ce privește tehnicile. (Aceste coduri trompe l’oeil,) precum piesele din piele cu amprenta reverelor sunt ceea ce se simte nou.

Este ceea ce ne dorim;  ceea ce nu am făcut până acum.(…) Întotdeauna arăt haine care pot fi purtate.  Nu este niciodată vorba doar de a crea o siluetă pe care nimeni nu o va cumpăra și apoi de a vinde o mulțime de genți.  Vând ce arăt pe catwalk”, a mai spus Victoria Beckham, care, la finalul prezentării, a fost gazda unei petreceri intime.

Sursa foto: Instagram