Simona Ionescu / Redactor Șef

Mariah Carey e neagră de supărare. O colegă de breaslă i-a făcut figura. O să aibă cel mai trist Crăciun

Mariah Carey e neagră de supărare. O colegă de breaslă i-a făcut figura. O să aibă cel mai trist Crăciun
Mariah Carey a avut o mare dorință, care nu s-a împlinit, iar acest lucru a întristat-o profund. Iată ce s-a întâmplat cu celebra cântăreață.

Mariaj Carey și colega de breaslă Elizabeth Chan, au probleme mari în ultima perioadă. Ceva nu sună deloc bine.

Mariah Carey e neagră de supărare. O colegă de breaslă i-a făcut figura. O să aibă cel mai trist Crăciun

De ani buni, când spui Crăciun, te duci imediat cu gândul la Mariah Carey și celebra ei piesă, „All I Want For Christmas Is You‟, care răzbate din toate radiourile. Tocmai din acest motiv, cântăreața și-a dorit enorm să se fie numită Regina Crăciunului și în… acte.

Dar și Princess Christmas. Pentru ca totul să fie în regulă, ea a depus o solitare la Oficiul pentru Brevete și Mărci din Statele Unite ale Americii. Numai că dorința nu i-a fost îndeplinită, solicitarea fiind respinsă. A existat, bineînțeles, și un motiv.

Cine a depus contesație

Potrivit surselor citate de „Mirror‟, cea care i-a pus bețe în roate a fost colega Elizabeth Chan, care a depus o contestație împotriva lui Mariah, motivând că această mare sărbătoare este a tuturor. Mai mult, ea a spus că Mariah și-ar dori să aibă această titulatură și pentru că dorește să comercializeze diverse obiecte.

„Nu este un lucru potrivit. Crăciunul este pentru toată lumea. Este menit să fie împărtășit, nu este menit să fie deținut. Încercase să comercializeze acest lucru în toate modurile, de la muzică, îmbrăcăminte și alcool, la măști și gulere pentru câini (…). Este o nebunie să ai acest drept‟, a scris Elizabeth în cererea ei.

Câinii cântăreței, adevărate vedete

În ceea ce îi privește pe câinii cântăreței aceștia sunt vedete în toată regula. A fost o perioadă în care ea a avut opt exemplare superbe de Jack Russell, care erau răsfățați de toți angajații vedetei. Blănoșii erau duși săptămânal la spa, într-un centru specializat din Beverly Hills, aveau un șofer propriu și erau nedezlipiți de stăpâna lor în călătorii, bucurându-se de condițiile din avionul ei privat. Sursele spun că pentru cei opt câinii, ea ar fi scos din buzunar aproape 700.000 de dolari.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre