Simona Ionescu / Redactor Șef

Mariah Carey face mărturisiri șocante. Ce a dezvăluit vedeta despre viața intimă cu fostul soț

Mariah Carey face mărturisiri șocante. Ce a dezvăluit vedeta despre viața intimă cu fostul soț
Mariah Carey a susținut că relația ei cu fostul ei logodnic, James Packer, „nu a contat” pentru ea și nu a întreținut niciodată relații intime cu el.

Memoriile lui Mariah Carey, în The Meaning of Mariah Carey

Diva în vârstă de 50 de ani a aruncat vestea bombă în timp ce discuta despre noua ei carte plină de dezvăluiri șocante, The Meaning Of Mariah Carey.

„Dacă a fost o relație care a contat, este în carte. Dacă nu, nu a avut loc. Cu el nu am avut o relație fizică, ca să fiu sinceră cu tine”, a explicat Mariah Carey în cadrul unui interviu.

Mariah a început să se întâlnească cu miliardarul James în anul 2015 și s-au logodit nouă luni mai târziu. Dar după alte nouă luni de la logodnă, cei doi au plecat pe drumuri diferite.

În timp ce cântăreața alege să lase relația în afara autobiografiei sale, James a discutat anterior despre ea în memoriile sale din 2018 The Price Of Fortune: The Untold Story Of Being James Packer.

El a vorbit despre modul în care relația sa cu superstarul devenise „toxică” până când s-au despărțit.

„Oriunde ne duceam eram la masa de sus și asta a fost din cauza ei, nu a mea. A fost amabilă și s-a interesat de viața mea”, a povestit James.

Dezvăluiri despre toate relațiile pe care le-a avut Mariah Carey

În ciuda faptului că Mariah l-a șters pe James din memoriile ei din carte, ea pătrunde în detaliile suculente ale multor alte relații din trecut. Cântăreața scrie despre întâlnirea cu jucătorul de baseball Derek Jeter, dezvăluind că el era doar „a doua persoană cu care se culcase vreodată”.

Mariah discută, de asemenea, despre căsătoria ei cu directorul muzical Tommy Mottola , de la Sony, din 1993 până în 1998, și despre cum dispariția relației lor a dus la o dispută între ea și colega vedetă Jennifer Lopez.

De asemenea, ea discută despre relația ei cu actorul Nick Cannon. Cei doi au fost căsătoriți din 2008 până în 2016 și au doi copii, gemenii marocani, și Monroe, în vârstă de 9 ani.

Modelul Bruce Willis-Demi Moore, aplicat și de Lenny Kravitz. În România îl aplică și Cristi Borcea

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre