Simona Ionescu / Redactor Șef

Marian Drăgulescu are 300 de medalii. Denise Rifai îl întreabă dacă și-a bătut soția

Marian Drăgulescu are 300 de medalii. Denise Rifai îl întreabă dacă și-a bătut soția
Marian Drăgulescu este o legendă a sportulului românesc și multiplu campion la gimnastică. Cel mai medaliat gimnast român din toate timpurile la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale și Europene. Viața lui nu a stat mereu pe roze, ba a fost și cu scandal.

Marian Drăgulescu se pregătește să meargă la a cincea Olimpiadă din viața lui. Se simte în formă, se antrenează, dar îl pune pe gânduri pandemia și că a împlinit 40 de ani.

Marian Drăgulescu a câștigat 300 de medalii

Marian Drăgulescu are 300 de medalii

Marian Drăgulescu a ridicat săli pline cu mii de persoane în picioare cu execuțiile sale la sol, la cal, la bârnă ori la paralele. De fiecare dată părea mai bun. A participat la patru Olimpiade și, la 40 de ani, vrea să participe și la a cincea. S-a antrenat și vrea să intre, definitiv, în istorie.

Recordman all-time al României la numărul de medalii câștigate la marile competiții, Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale și Campionatele Europene – 31 -, Marian nu și-a spus ultimul cuvânt înainte de a-și face retragerea oficială.

De curând, Drăgulescu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, după ce a ocupat locul 4 la Campionatele Mondiale de la Stuttgart.

În 2012, Marian nu a prins Jocurile Olimpice de la Londra. „Testat” de o comisie federală, gimnastul a primit un verdict negativ. I s-a spus că nu era pregătit pentru o asemenea competiție! Echipa masculină nu a făcut mai nimic la acea ediție a Jocurilor Olimpice.

El s-a născut pentru gimnastică. A început de la 7 ani, după ce a încercat mai întâi karate și înot. Talentul să a fost remarcat de specialiști. Cu multă muncă, a intrat în istoria sporului românesc. Prima dată când a spus că enunță a fost în 2002, dar nu a putut sta departe de sală mai mult decât câteva luni. În 2009, iar a spus că se retrage, dar sportul este viața lui. A revevenit iar și iar, și așteaptă cu nerăbdare Jocurile olimpice la la Tokyo.

Denise Rifai îl întreabă dacă și-a bătut soția

Marian Drăgulescu este următorul invitat al Denisei Rifai în platoul emisiunii pe care aceasta o moderează la Kanal D. Sportivul va vorbi atât despre viața profesională, cât și despre viața personală din care nu au lipsit scandalurile și despărțirile zgomotoase.

Marți, 20 aprilie (azi), Marian Drăgulescu vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai” pentru  a vorbi deschis despre el.

„De ce ați bătut-o pe Larisa Drăgulescu?”, „V-ați bătut copiii?”, „V-ați lăsat mama să vă controleze căsnicia?”, „V-au adus scandalurile din viața personală popularitatea pe care v-o doreați?”, „Este abuzul o practică în gimnastica românească?”, „Vă sperie viitorul fără gimnastică?”.


 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre