Marian Godină, în apărarea lui Dorian Popa. I-a făcut KO pe cei care se bucură de situația în care se află artistul

Marian Godină, în apărarea lui Dorian Popa. I-a făcut KO pe cei care se bucură de situația în care se află artistul
Chiar dacă a spus că nu-l cunoaște personal, Marian Godină i-a recunoscut meritele lui Dorian Popa și i-a luat la rost pe cei care se bucură de situația neplăcută prin care trece acum artistul.

Numele lui Dorian Popa se află pe buzele românilor, de când acesta a fost prins drogat la volanul mașinii sale de lux. În timp ce mulți l-au pus la colț, polițistul Marian Godină i-a luat apărarea.

Într-o postare pe pagina lui de Facebook, Marian Godină a vorbit despre „ipocrizia” celor care se bucură de faptul că binecunoscutul influencer a fost prins drogat la volan. Omul legii a povestit și despre fotografia care a făcut înconjurul României în care marele sportiv David Popovici a fost imortalizat într-o stație de autobuz în timp ce lua prânzul.

Dar și de imaginile pe internet cu influencerii Selly și Dorian Popa, care se scaldă în mașini de lux. Dar le-a dat peste nas internauților care s-au pus pe comentat aceste lucruri. „Oricât de celebru ai ajunge, rămâi sărac dacă vrei să fii iubit de românii ipocriți”, este de părere Godină.

Marian Godină, pe Stade de France, Australia-Georgia. Sursă foto: Facebook

„Ni se prezenta astfel normalitatea, prin David Popovici care circulă cu autobuzul, în antiteză cu grobianismul, cocalarismul și nemunca, prin cunoscuții Selly și Dorian Popa”

„Nu cu mult timp în urmă, probabil că au trecut doar câteva zile, devenise virală postarea unui ins care făcea o paralelă între niște fotografii în care apăreau David Popovici, Dorian Popa si Selly. Primul într-o stație așteptând autobuzul, următorii doi lângă niște mașini foarte scumpe. După cum apărea în descrierea postării, ni se prezenta astfel normalitatea, prin David Popovici care circulă cu autobuzul, în antiteză cu grobianismul, cocalarismul și nemunca, prin cunoscuții Selly și Dorian Popa.

Mii de aprecieri adunase acea postare. Mii de ipocriți dăduseră like pozei cu David Popovici. Spun ipocriți pentru că, deși îmi voi atrage multe critici, afirm cu tărie că cei mai multi nu au apreciat modestia campionului, ci faptul că el, deși campion mondial, a rămas ca ei. Merge cu autobuzul, mănâncă din caserolă, e la fel ca noi. Asta le-a plăcut celor mai mulți dintre privitori”, au fost cuvintele lui Marius Godină.

„David uitase pentru o clipă că trebuie să rămână sărac”

În continuare, Godină și-a amintit despre momentul în care tot internauții au început să comenteze despre faptul că David Popovici anunța că are un sponsor nou.

„Că David Popovici emană modestie și bun simț prin toți porii e ușor vizibil, dar asta nu înseamnă că dacă l-am vedea în vreun bolid de lux ar trebui să-i scadă cu ceva meritele.

Mereu în apărarea românilor

Cu toate astea, îmi aduc aminte comentariile pe care le-a primit la o postare în care își anunța un nou sponsor. Mi-a fost și rușine să le citesc pe toate, oricum erau previzibile. David uitase pentru o clipă că trebuie să rămână sărac.

„Ăla face case, în timp ce alții nu au făcut în viața lor un coteț de găini”

Revenind la ceilalți doi, că le place unora sau nu le place (nici mie nu-mi plac) sunt persoane care au făcut bani plecând de la zero și prin muncă. Dacă cineva crede că e ușor să faci ceea ce fac cei doi, mă întreb de ce nu se apucă de făcut la fel și să înceapă să facă bani. Pentru mulți, munca e doar cea fizică, eventual cu sapa și târnăcopul.

Și pentru că despre Dorian Popa e ziua de azi, pot spune că nu-l urmăresc, nu e genul meu de conținut ceea ce face el. Nu am schimbat niciodată nicio vorbă, l-am văzut însă la un podcast și nu pot spune că mi-a displăcut. Cert e că omul ăla a muncit enorm pentru tot ce are, chiar dacă unii, cei mai mulți din invidie, îl trimit la muncă și jubilează acum când a fost prins drogat la volan. Ăla face case, în timp ce alții nu au făcut în viața lor un coteț de găini.

Dorian Popa are probleme cu legea

„Păcat de toată munca lui”

Sunt fericiți, se simt răzbunați acum și au motive să dea în el din toate direcțiile, asta deși și-ar da oricând viața lor pe-a lui. M-a uimit azi o cunoștință a mea care îmi împuia capul de fiecare dată cu Dorian Popa, cât e de bun, de harnic, cum ar vrea să ajungă ca el și care azi a postat cu fericire un text ironic la adresa lui. Nu-s genul care să mai dea un picior celui care deja e făcut KO, așa că nu o să mă apuc de făcut morală și mă rezum doar la atât: Păcat de toată munca aia a lui de care și-a bătut joc”, susține Marian Godină.

„Că era unul dintre cei mai buni neurochirurgi nu era chiar așa important, ci faptul că trăia ca ei”

Nu în ultimul rând, Marian Godină le-a reamintit românilor de un alt episod, în care celebrul neurochirurg Leon Dănăilă a fost fotografiat mergând cu metroul. „Că era unul dintre cei mai buni neurochirurgi nu era chiar așa important, ci faptul că trăia ca ei, ca cei care nu au reușit vreodată să își depășească condiția și care preferă mai degrabă să-i vadă pe alții că-s la fel de jos ca ei, decât să facă ei ceva ca să urce. Mai ușor și mai confortabil să-i tragă în jos sau să-i țină acolo pe alții, decât să urce ei”, a încheiat Godină.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre