Simona Ionescu / Redactor Șef

Marile vedete americane n-au dispărut de lângă supraviețuitorii împușcăturilor de la parada Super Bowl

Marile vedete americane n-au dispărut de lângă supraviețuitorii împușcăturilor de la parada  Super Bowl
A început ca o sărbătoare a echipei Kansas City Chiefs, pe 14 februarie, apoi s-au auzit țipete: „Arme, poliție, fugiți”. O persoană a murit și mai mult de 20 au fost rănite. Vedetele americane n-au dispărut în neant ci se implică.

Parada victoriei echipei Kansas City Chiefs la Super Bowl a început bine și s-a terminat cum nu se poate mai rău. Mai mult de 20 de persoane au fost rănite într-un schimb de focuri, iar una a murit. Vedetele au început donațiile pentru supraviețuitori.

Taylor Swift a donat 100.000 de dolari

100.000 de dolari a fost donația pe care Taylor Swift a făcut-o familiei Lisei Lopez – Galvan, ucisă într-un schimb de focuri la parada pentru echipa de fotbal american Kansas City Chiefs, câștigoarea Super Bowl-ului. Partenerul vedetei, Travis Kelce joacă în echipă. Diva a făcut două donații a câte 50.000 de dolari și a trimis și un mesaj:

„Vă trimit cele mai profunde condoleanţe în urma pierderii voastre devastatoare”. Donațiile au fost antentice, a declarat un reprezentant al lui Taylor Swift pentru Variety. Taylor a dat banii familiei Lisei Lopez-Galvan, DJ-ul unui post de radio local care a fost ucis în schimbul de focuri de armă. Și fiul acestuia a fost împușcat, dar din fericire, este în viață.

Taylor Swift și iubitul său au făcut donații pentru supraviețuitorii tragediei de la Super Bowl

Travis Kelce i-a urmat exemplul iubitei

La scurt timp după donația făcută de Taylor Swift i-a urmat exemplul și jucătorul Travis Kelce. Tot 100.000 de dolari a donat și acesta, reprezentantul starul NFL confirmând pentru Today.com că organizația Eighty-Seven Runnind a lui Kelce a dat banii la un GoFundMe care strânge bani pentru a oferi sprijin financiar familiei Reyes.

Organizația a fost fondată de Kelce în anul 2015 pentru a ajuta „tinerii defavorizaţi să devină cetăţeni productivi prin îndrumarea şi motivarea lor, învăţând în acelaşi timp abilităţi esenţiale pentru viaţă”. „Am inima frântă de tragedia care a avut loc astăzi”, a scris el pe Twitter.

„Inima mea este alături de toţi cei care au ieşit să sărbătorească alături de noi şi care au fost afectaţi. KC, voi însemnaţi totul pentru mine”, a declarat acesta. Alături de alte vedete, Kelce a fost la o petrecere la doar câteva ore după ce parada echipei de la Super Bowl s-a transformat într-o nenorocire.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre