Simona Ionescu / Redactor Șef

Marilena Hagi, dezvăluiri despre începutul iubirii ei cu Gică. E incredibil cum îl descrie pe „regele” Hagi

Marilena Hagi, dezvăluiri despre începutul iubirii ei cu Gică. E incredibil cum îl descrie pe „regele” Hagi
Viața „Regelui” este de aproape 29 de ani legată de aceeași femeie, care l-a făcut cel mai fericit bărbat din lume și tată. Au împreună doi copii mari și talentați. Înainte de ea, a crezut că s-a îndrăgostit total, dar și-a dat seama, după nuntă, că fusese doar fum, așa că a divorțat.

Marilena, soția lui Gică Hagi, a povestit cum a fost ea cucerită de bărbatul vieții ei. Ceea ce a atras-o spre el ca un magnet a fost o trăsătură de caracter pe care nimeni nu își imagina că o are cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor.

Înainte să o cunoască, Gică Hagi, a fost căsătorit câteva luni, în 1990, cu Lena Celnicu. Când a înțeles că „n-a fost să fie”, după cum spunea chiar marele nostru fotbalist, a cerut divorțul în instanță. Tribunalul Constanța i-a respins cererea în care  invoca faptul că tânăra soție îi punea miere în cafea, în loc de zahăr, sau că întârzia cu pâinea la masă. Procesul a fost mutat la București, unde căsătoria a fost desfăcută, iar Lena a primit o despăgubire de 300.000 de dolari.

Relație ascunsă atent de ochii lumii

Cinci ani mai târziu, Gică Hagi a îmbrăcat din nou costumul de mire, alături de cea care s-a dovedit că îi era „jumătate”, Marilena. S-au cunoscut când ea era studentă, în al doilea an. Cei doi vor împlini anul acesta 29 de ani de căsătorie și au împreună doi copii: Kira (27 de ani) și Ianis (25).

Gică Hagi și Marilena au făcut nunta anului în 1995, în România (Sursa foto: Instagram)

Recent, soția „Regelui” a povestit cum a fost începutul relației lor. Se ascundeau de lume, de teama discuțiilor ce puteau să apară. Inclusiv de părinții ei se ascundeau. Prima din familie care a aflat despre relație a fost sora Marilenei, cea care a devenit cumnata lui Gică Hagi.

Celebrul fotbalist venea să o ia de la facultate. Parca mașina pe străzi lăturalnice, ca să nu îi fie recunoscută. Nu voiau ca oamenii să îi vadă împreună, să apară vorbe și să le spună viitorilor socri. Apoi, Hagi și-a făcut curaj și a invitat-o pe Marilena în oraș. A cucerit-o cu timiditatea sa.

Marilena dezvăluie că Gică Hagi a cucerit-o cu timiditatea sa

„M-a invitat la restaurantul Select. Deși eram îngrozitor de timidă, încă de la început m-am simțit în largul meu lângă el. Asta pentru că îmi semăna în multe privințe. Și el era timid, ca și mine”, a mărturisit Marilena Hagi. La ceva timp după întâlnirea de la Select, au mers împreună la o petrecere machidonească. Toată lumea a fost surprinsă. Nu știau de unde a răsărit partenera vedetei fotbalului românesc care juca, atunci, la FC Barcelona.

Căsătoriți de aproape 29 de ani, Gică Hagi și Marilena au doi copii mari și talentați, Kira și Iannis (Sursa foto: Instagram)

Faptul că în curând vor împlini 3 decenii împreună, dovedește că pe ea o căuta Gică Hagi în tinerețe. Soția îl însoțește la evenimente mondene, dar, în rest, preferă o viață discretă. Ea se ocupă de afacerile familiei, fiind inclusiv administratorul agenției de publicitate a fiului lor, Iannis. De asemenea, Marinela Hagi este asociat al firmei Hagi Sport SRL, care deține hotelul Iaki din Mamaia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre