Simona Ionescu / Redactor Șef

Marina Almășan a fugit la părinții ei după ce a fost amenințată cu moartea: „Să mă vadă că sunt vie!”

Marina Almășan a fugit la părinții ei după ce a fost amenințată cu moartea: „Să mă vadă că sunt vie!”
Marina Almășan își adoră părinții și ar face orice pentru ca aceștia să fie cât mai mult timp lângă ea. Recent, prezentatoarea a postat o fotografie cu mama sa și un mesaj în care a vorbit de apartamentul copilăriei.

Se spune că mai ești copil atâta timp cât îți trăiesc părinții. Marina Almășan își găsește și acum liniștea în brațele mamei și tatălui, în apartamentul copilăriei.

Părinții Marinei Almășan, chiar dacă sunt trecuți de 90 de ani, au și acum aceeași grijă de fetița lor. Se îngrijorează la orice lacrimă de-a prezentatoarei și o iubesc necondiționat. Marina îi adoră și are grijă ca acestora să nu le lipsească nimic.

Dar ori de câte ori pleacă din apartamentul copilăriei, sufletul se rupe în mii de bucăți. Ar da orice ca părinții să trăiască veșnic. Prezentatoarea a scris un mesaj tulburător pe rețelele de socializare despre părinții ei, care i-a înduioșat pe fanii vedetei.

Marina Almășan:„Apartamentul copilăriei reprezintă kilometrul zero al universului nostru”

„Zilele in care merg la ai mei au fost mereu prilej de bucurie, iar odată cu trecerea anilor, intensitatea lor emoțională a crescut și mai mult. Apartamentul copilăriei noastre reprezintă, pentru mine și fratele meu, dar si pentru cei ce ni s-au alăturat pe parcurs (soți, copii) un soi de “Kilometrul Zero “ al Universului nostru.

Mama și Tata au trecut amândoi de 90 și sunt doi bătrânei cuminți și ascultători (tata e ceva mai îndărătnic, nu-l pot ține în casă nici macar pe caniculă, merge zilnic să-și ia…ziarul). Eu și Sergiu (n.r. fratele) avem grijă de ei ca de niște ouă de aur: sunt comoara noastră și, intr-un fel, de o vreme rolurile s-au inversat: acum noi le-am devenit lor “părinți”.

„Ca s-o scutesc pe mama să se perpelească în fața aragazului, pe căldurile astea”

Marina Almășan și frumoasa ei mamă, trecută de 90 de ani… Sursă foto: Facebook

Astăzi le-am făcut bunilor mei o nouă vizită. Și ca să le duc ceva bun, preparat de mine dis de dimineață (ca s-o scutesc pe mama să se perpelească în fața aragazului, pe căldurile astea), dar mai mult ca să-i liniștesc, să mă vadă că sunt vie (au auzit si ei de amenințările cu moartea).

Să-i asigur că viața mea decurge normal, că am mulți oameni buni în jurul meu, care sunt gata să mă apere în orice moment, că proiectele mele frumoase își văd înainte de drum. Ei, sărăcuții, dau din cap, dar ce-o fi în sufletul lor?”, a scris realizatoarea de la TVR2.

Marina Almășan a avut un schimb de replici în media cu fostul ei partener Georgică Cornu, un om de afaceri din Timișoara, și a spus că a primit amenințări cu moartea.

„Nu am stat destul cu ei, nu reușesc să-i fac să le fie bine, nu-i pot apăra de rele”

Vedeta de televiziune e îngrijorată de starea părinților, de care este departe, și pe care încearcă să-i protejeze cum poate.

„De fiecare dată când îi îmbrățișez la plecare mi se rupe sufletul. Că timpul nu stă în loc, că simt că nu am stat destul cu ei, că nu reușesc să-i fac să le fie bine, din toate punctele de vedere, că nu-i pot apăra de rele – relele vârstei , dar mai ales relele ce vin dinspre viața mea și oamenii rătăciți prin ea…

Să vă trăiască părinții, dragii mei și să vă amintiți mereu cu drag de cei ce-au “plecat” deja.. P.S. Azi dimineață, Tata era încă în pijama și mi-a zis: “Lasă-mă cu pozele tale, încă nu mi-am făcut gimnastica de înviorare!” ( da, ați auzit bine: de când îl știu, tata se spală dimineață cu apă rece și își face cam o oră înviorarea. E drept, exercițiile s-au simplificat foarte mult.)”, au fost cuvintele Marinei Almășan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre