Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul lui George Simion va avea mega petrecere de botez. Ce semnifică numele lui ales de părinți

Fiul lui George Simion va avea mega petrecere de botez. Ce semnifică numele lui ales de părinți
Petrecere fastuoasă pe 6 iunie pentru fiul lui George Simion, care a intrat în rândul creștinilor. Evenimentul va avea loc azi, într-un loc de basm, la Gura Humorului, în Bucovina. Iată și ce semnifică numele pe care părinții l-au ales pentru băiat.

Micuțul Radu, un nume cu mare însemnătate, va avea prima mega petrecere din viața lui. George Simion, se declară cel mai mândru tată, iar astăzi va împărtăși fericirea cu o grămadă de invitați. A ales un loc idilic la Gura Humorului de unde a postat și o fotografie de colecție alături de cel mai frumos băiat.

George Simion: „Va fi mare veselie, să nu lipsiți”

„Gata, băiatul meu, de acum în rândul creștinilor. Mama și tata te vor ajuta să crești mare”, a fost mesajul liderului AUR, semn că botezul și slujba religioasă s-a produs deja.

Invitații sunt așteptați în această după-amiază la Toaca Bellevue din Gura Humorului, Suceava, iar George Simion a anunțat că evenimentul va fi de data aceasta unul privat, cu maxim 1000 de invitați.

„Sunt cel mai frumos dar pe care Dumnezeu l-a făcut părinților mei și mă numesc Radu Simion. Vreau să vă cunosc și de aceea vă invit la botezul meu, unde voi veni cu mami și tati: Ilinca și George Simion și părinții mei spirituali: Georgiana și Cosmin & Camelia și Daniel. Vă voi aștepta pe data de 6 iulie 2024 la Toaca Bellevue, Gura Humorului, Suceava. Va fi mare veselie, să nu lipsiți!”, a fost scris în invitație.

Micuțul are două perechi de nași

„Mi-au venit nașele în ajutor”, a scris soția lui George Simion pe contul de socializare

George Simion a explicat că fiul lor are două pereche de nași, unii de la Suceava și ceilalți de la Tulcea, locul unde soția sa a și rămas însărcinată.

„A zis nașul: Stați la mine, că sigur rămâne însărcinată. Și așa a fost. Șase teste mi-a trimis Ilinca. Ne-am dorit foarte mult copilul asta. A venit vestea la 1 an de la nuntă și acum suntem la botez”, s-a destăinuit liderul AUR într-un reportaj tv.

Cât privește evenimentul prilejuit de botezul lui Radu, invitații vor avea tot ce le dorește inima pentru a se simți perfect.

Petrecerea va avea loc în aer liber și cei prezenți se vor delecta cu grătar, proțap și multe alte „chestii românești” și vor dansa pe melodiile lui Nicolae Voiculeț, Laura Olteanu, Pindu și alți apropiați ai părinților.

Toată lumea invitată a primit sugestia lui George Simion să poarte ie sau ținute casual, așa cum a fost și la nunta lui din Vâlcea.

Numele bebelușului semnifică fericirea

Numele de Radu provine de la rad care înseamnă fericit. Dar acesta se pare că va fi persoană dură, care va ști doar ce înseamnă alb sau negru. Va avea mereu dorința de a fi câștigător, dar fi foarte precaut și pentru el a fi loial va fi un lucru extrem de important. Va lucra foarte mult în viață, va fi echilibrat emoțional, dar cei care îi vor sta alături vor spune că va fi exigent și intolerant. Dar Radu va fi un extraordinar familist și va ține enorm la cei dragi.

George Simion a decis să-și boteze copilul Radu „de la bunicul meu, tataia Radu pe care l-am iubit foarte mult”. Atât liderul AUR cât și sora sa au decis dacă vor avea un băiat să-l boteze cu acest nume. „Sora mea i-a zis Andrei Radu și i-a spus Andrei. Eu i-am pus doar un nume, să fiu sigur că rămâne Radu”, a mai spus Simion. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre