Simona Ionescu / Redactor Șef

Marina Voica, despre dependența de care nu poate scăpa. „Mi-ar mai trebuie o casă…”

Marina Voica, despre dependența de care nu poate scăpa. „Mi-ar mai trebuie o casă…”
Chiar dacă are 87 de ani, Marinei Voica nu-i dă nimeni vârsta. E sprintenă, energică și are o voce cu adevărat incredibilă. Dar celebra artistă a recunoscut că are o dependență de care nu poate scăpa.

Urcă pe scenă la aproape 90 de ani și reușește să-i uimească pe toți românii. Marina Voica e la fel de elegantă ca în tinerețe și susține că are o dependență… periculoasă pentru buzunar.

„Sunt bolnavă de încălțăminte. Cred că am peste 50 de perechi adunate”

Marina Voica, dependentă de shoppingul online

Și asta pentru că doamna muzicii ușoare românești, Marina Voica nu se poate opri din a face cumpărături online. Pentru că iubește la nebunie shoppingul. „Cumpăr online, de pe Internet, comand foarte mult, firmele mă știu deja și mai îmi aruncă provocări, reduceri. Și tot cumpăr și iar cumpăr.

Mai mult cumpăr încălțăminte. Sunt bolnavă de încălțăminte! Cred că am mult peste 50 de perechi adunate, chiar o să le număr într-o zi. La câte am, mi-ar mai trebui încă o casă, pentru toate acestea, încălțăminte, cadouri, rochii”, a dezvăluit Marina Voica, pentru Antena Stars.

„Să nu vă fie frică de iubire

Dragostea nu are vârstă. Alături de fostul iubit, Laurențiu Cazan

Femeie curtată toată viața, Marina Voica și-a asumat relația de iubire pe care a avut-o cu Laurențiu Cazan. Chiar dacă ea avea pe atunci 47 de ani, iar el doar 23 de primăveri. Pentru Marina Voica iubirea e sacră, de aceea artista le recomandă doamnelor să nu le fie niciodată frică de acest sentiment cu adevărat înălțător.

„Doresc tuturor femeilor să nu evite iubirea. Cu asta rămâi, cu amintirea. Este o experință formidabilă în viață. (…), a spus vedeta. Și chiar dacă au existat mulți cârcotași care au spus vrute și nevrute despre relația dintre Marina Voica și Laurențiu Cazan, cântăreața a mărturisit că „orice ar spune lumea, Laurențiu m-a iubit.

Altfel, aș fi simțit și nu m-aș fi combinat cu un bărbat atât de tânăr. Ne-am iubit unul pe altul, într-un fel special, în care muzica ne lega și mai tare”. Una dintre marile voci ale României a precizat că cei doi au cântat multă vreme împreună, iar Laurențiu Cazan va rămâne pentru artistă „un geniu muzical”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre