Simona Ionescu / Redactor Șef

Mario Fresh a făcut anunțul trist pe internet. Și-a luat adio

Mario Fresh a făcut anunțul trist pe internet. Și-a luat adio
Una rece, alta caldă pentru Mario Fresh. S-a despărțit de ceva ce a iubit enorm. Dar viața merge înainte.

Extrem de activ pe rețelele de socializare, Mario Fresh le-a împărtășit prietenilor o veste grea, urmată de una bună.

Mario Fresh a făcut anunțul trist pe internet. Și-a luat adio

Cei care îl cunosc pe Mario Fresh știu că tânărul nu este pasionat doar de muzică, ci și de mașinile luxoase. Acesta a avut de luat însă o hotărâre care i-a cam frânt inima. Și-a vândut mașina, tunată de multe ori. Așa că Mario a făcut ultimul drum cu bijuteria sa de sute de mii de euro, pentru a-și lua la revedere de la ea. Ce urmează? Ca Mario să devină fericitul posesor al unei mașini, mai noi și mult mai dotate ca cea de până acum. Iar când acest lucru se va întâmpla, va afla toată lumea.

“Dar așa e în viață, lucrurile vin și pleacă”

”Tocmai ce am avut ultimul drum la volanul acestei mașini, pentru că astăzi pleacă din familia Fresh și nu știu ce stare să am. Dar așa este în viață, lucrurile vin și pleacă, la fel ca oamenii.

Oricum, următoarea mașină va fi extraordinară, deja știu ce-mi voi achiziționa, doar trebuie să avem puțină răbdare”, s-a destăinuit Mario prietenilor din online. Imediat ce noul proprietar s-a urcat în fosta mașină a lui Mario, acesta a mai spus câteva cuvinte, vizibil afectat: ”Gata, s-a dus! O să-mi fie un pic dor de ea”.

Vrea să o ceară în căsătorie pe fiica Andreei Esca

Pe de altă parte, Mario a mărturisit în podcast-ul lui Radu Țibulcă că are gânduri mari și în ceea ce privește viața personală și vrea să o ceară în căsătorie pe Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

„Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine. Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”, a declarat tânărul.

Sursă foto: spynews, playtech

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre