Simona Ionescu / Redactor Șef

Mario Fresh, Crăciun cu ghinion. În timp ce iubita se distra în America, el suferea în tăcere

Mario Fresh, Crăciun cu ghinion. În timp ce iubita se distra în America, el suferea în tăcere
Alexia Eram și Mario Fresh au fost despărțiți de acest Crăciun. Tânăra a plecat să facă sărbătorile cu familia în America, iar artistul a primit o veste care l-a înfuriat.

Crăciunul nu a fost deloc pe placul lui Mario Fresh, care s-a trezit în imposibilitatea de a mai circula cu bijuteria pe patru roti. Așa că, pentru a se deplasa, a fost nevoie să apeleze la cei mai buni prieteni. Sigur că nu e un capăt de țară, dar pentru Mario a fost greu momentul, mai ales că el adoră să conducă.

Ce s-a întâmplat de fapt? Nu a rămas fără permis, așa cum ar crede unii și alții, pur și simplu i-au expirat numerele de înmatriculare ale mașinii. Și cum era ghișeele se deschid abia în ianuarie vrea, nu vrea, e obligat ca pentru o perioadă scurtă să fie pieton.

„Pieton nu neapărat sunt, că mai am mașini stânga, dreapta, trebuie doar să mă interesez”

„Am rămas fără numere de înmatriculare, au expirat. Nu am știut că au expirat, trebuie să mi le iau acum, dar acum sunt închise toate. Trebuie să mă duc în ianuarie acum să mi le iau. Pieton nu neapărat sunt, că mai am mașini stânga, dreapta, trebuie doar să mă interesez”, a declarat artistul pentru Spynews.

Alexia Eram a strălucit de Crăciun

În timp ce Mario încearcă să resolve problema, iubita lui a fost ca o prințesă de Crăciun, alături de părinți și de fratele ei. A fost nevoie de o binemeritată vacanță în America, pentru ca familia să lase problemele în urmă și să se bucure de sărbătoarea Nașterii Domnului.

Alexia Eram și Mario sunt împreună de ani buni, dar până la a păși în fața altarului, așa cum își doresc fanii lor e drum lung. Pentru că fiica Andreei Esca a mărturisit nu cu mult timp în urmă că nu e pregătită pentru căsătorie și mai are nevoie de timp ca să mai copilărească.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre