Simona Ionescu / Redactor Șef

Mario Fresh dă totul din casă. De ce se bate cu fratele Alexiei Eram. „Eu dreapta, el stânga, și ne dăm unde apucăm”

Mario Fresh dă totul din casă. De ce se bate cu fratele Alexiei Eram. „Eu dreapta, el stânga, și ne dăm unde apucăm”
Mario Fresh și Alexia Eram sunt un cuplu care face furori în showbizz-ul românesc și toată lumea vrea să-i vadă cât mai repede în fața altarului.

Cei doi îndrăgostiți nu simt încă nevoia să facă marele pas, însă sunt mai apropiați ca niciodată, spre bucuria membrilor familiei.

Într-un interviu recent, cântărețul a vorbit și de lucruri intime, cum ar fi, relația pe care o are cu fratele Alexiei Eram. Băieților le place să-și arate forța, așa că de multe ori fac kickbox. Din nefericire pentru el, nu are șase, pentru că fratele Alexiei a făcut kickbox și e as. Are și cui să-i semene, ținând cont de faptul că și tatăl lui, Alexandre Eram s-a „jucat” cu karatele, vreo 20 de ani.

„Și bătrânul a făcut un pic, eu sunt din garda veche”

„Eu, cu fra-su, mă bat, facem kickbox. Când ne mai prindem, mai luăm câte o mănușă. Eu stânga, el dreapta, și ne dăm cum apucăm. Nu mai am șanse, face kickbox de vreo cinci ani. Dar mă țin și eu din urmă, și bătrânul a făcut un pic, eu sunt din garda veche. Dar vezi că și domnul Eram a făcut 15-20 de ani de karate, campion”, a declarat Mario Fresh pentru Cancan.

Alexia Eram se pregătește pentru Învierea Domnului

Sunt puțini cei care știu că Alexia Eram și familia sunt catolici, iar acum sunt în toiul pregătirilor pentru Paște. De altfel, cârcotașii au spus la un moment dat că religia ar fi unul dintre motivele pentru care fiica Andreei Esca și Mario Fresh nu s-ar fi căsătorit până acum. Pentru prima dată, Alexia i-a luat și un interviu mamei sale, care a mărturisit amintirea cea mai prețioasă de Învierea Domnului.

Când erați voi mici și mergeam la biserică, după slujbă veneam acasă și dimineață căutați ouă de ciocolată peste tot și erați foarte în concurență și fericiți. Când spui Paște, spui familie, tradiție, mâncare bună, ciocolată. De pe masa de Paște nu lipsește niciodată friptura de miel cu cartofi la cuptor. În continuare, voi căutați ouăle de ciocolată prin casă, vopsim ouă și le punem abțibilduri”, a spus Andreea Esca, fericită.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre