Simona Ionescu / Redactor Șef

Mario Fresh a vorbit despre marea sa dorință, dar îl țin pe loc „niște frici”. A apărut și primul semn de căsătorie

Mario Fresh a vorbit despre marea sa dorință, dar îl țin pe loc „niște frici”. A apărut și primul semn de căsătorie
Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram, are planuri mari de viitor, dar și dorințe ascunse. Din păcate însă, deocamdată nu se simte pregătit să facă pasul cel mare, pentru că nu poate scăpa de niște frici.

Mario Fresh nu vrea să rămână doar cântăreț, chiar dacă e idolul multor tineri. Vedeta a explicat că are o mare dorință și anume să se lanseze în actorie, dar crede că încă nu e momentul potrivit. Pentru că încă se lovește de niște frici.

„Am făcut niște studii și am avut câțiva ani de teatru în spate”

Într-o declarație de anul trecut, Mario Fresh a mărturisit că și-ar dori mult să joace într-un film, dar încă nu crede că este 100% pregătit și nu „aș vrea să încurc oamenii de pe platourile de filmare”.

Mario Fresh, pregătit să devină actor adevărat. Sursă foto: instagram

Pe de altă parte, el crede că ar face față pentru că „am făcut niște studii și am avut câțiva ani de teatru în spate, doar că am niște frici”. Pentru că este un perfecționist, și-ar dori să joace „impecabil” și să comporte ca un actor adevăr. Așa că până una alta,  joacă deocamdată în clipuri.

Alexia și Mario, primul pas spre căsătorie?

Mario și Alexia au plecat într-o binemeritată vacanță în locuri exotice, unde au învățat și cum să-și facă singuri bijuterii din argint. Cei doi au ales să realizeze două verighete. Să fie oare primul pas spre o posibilă căsătorie?

Mario Fresh și Alexia Eram, primul pas spre căsătorie? Sursă foto: instagram

„Atunci când ajung într-un loc superb precum Bali spun că ceva mai frumos de atât nu există. Ei bine, lumea asta e atât de frumoasă încât nu mă satur de atâtea peisaje superbe parcă pictate sau văzute doar în filme și mereu mi se confirmă că am văzut prea puțin.

„Cină surpriză din partea iubitului meu”

Astăzi a fost prima zi full în Sideman, un loc absolut superb: liniște, verde, cascade, peisaje care te lasă cu gura căscată. De dimineață am participat la un curs unde am învățat cum să ne facem propriile bijuterii din argint, după-amiază am hotărât să vizităm câteva cascade, iar seara s-a încheiat cu o cină surpriză din partea iubitului meu”, a postat Alexia pe contul de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre