Simona Ionescu / Redactor Șef

Mario Fresh, sufocat de fiica Andreei Esca. “S-a ajuns la o saturație…”

Mario Fresh, sufocat de fiica Andreei Esca. “S-a ajuns la o saturație…”
Invitat recent în podcastul realizat de Damian Drăghici, Mario Fresh a povestit lucruri necunoscute de nimeni din povestea sa de dragoste cu fiica Andreei Esca.

De câțiva ani, Mario Fresh și Alexia Eram se iubesc cu patimă. Relația lor nu a fost însă lipsită de momente grele, peste care însă cei doi tineri au reușit să treacă.

Mario Fresh, sufocat de fiica Andreei Esca. “S-a ajuns la o saturație…”

Mario Fresh i s-a destăinuit lui Damian Drăghici, în poscadtul la care a fost invitat, mărturisind sincer că nu s-a gândit niciodată că poate întâlni o femeie care să iubească peste limită, așa cum face iubita sa, Alexia Eram. „Eu n-am văzut o femeie în viața asta care să poată să iubească atât de mult o persoană. Mă iubește mai mult decât ar trebui să mă iubească. Nu pot să-mi dau seama cum. Este acolo pentru mine de 30 de ori peste limita legală”, a precizat Mario Fresh.

Mario și Alexia nu locuiesc în aceeași casă

Din ce în ce mai multe persoane speră să-i vadă pe cei doi în fața altarului, însă Mario se pare că, cel puțin pentru moment, nu are nici un gând în acest sens.

Celebrul artist a recunoscut că nu locuiește împreună cu fiica prezentatoarei Andreea Esca, fiecare optând să stea în propriul apartament. Dar sunt dese momentele în care aceștia merg unul la celălalt. Pe de altă parte, Mario a spus că vara trecută au stat despărțiți două luni, pentru că s-a ajuns la saturație…

„Nu există block, unfollow, șterg pozele cu tine. Nu! Faci parte din viața mea sau ai făcut parte din viața mea”

„Stăm separat, dar împreună în același timp. Adică avem fiecare casa lui, dar dormim ori la mine ori la ea. De exemplu, vara trecută, am stat separați vreo două luni, aproape nu ne-am vorbit. S-a ajuns la o saturație, am zis: ne deranjăm prea mult. Și după aia, hop, am revenit. Nu există, eu nu înțeleg oamenii care o duc mult mai departe de realitate. Nu există block, unfollow, șterg pozele cu tine. Nu! Faci parte din viața mea sau ai făcut parte din viața mea. Nu există treaba asta”, a spus Mario Fresh pe YouTube.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre