Simona Ionescu / Redactor Șef

Mario Iorgulescu face noi declarații după ce a spus că nu o să stea nici măcar o zi în pușcărie. Familia lui e disperată

Mario Iorgulescu face noi declarații după ce a spus că nu o să stea nici măcar o zi în pușcărie. Familia lui e disperată
Cu puțin timp în urmă, Mario Iorgulescu i-a lăsat pe toți fără cuvinte, atunci când a postat un mesaj pe contul de socializare în care arată cum se distrează. În condițiile în care e condamnat la 15 ani de închisoare.

Bărbatul n-a făcut decât să le râdă în nas judecătorilor din România, dar acum a înțeles că a făcut un lucru care s-ar putea să-l coste grav.

”Relaxare”, ”Viață minunată, Toate bune. Cred în justiție, Lege și Ordine, Justiție, Mafie”, au fost cuvintele lui Mario Iorgulescu care nu i-au făcut deloc cinste. Acum, Mario Iorgulescu o întoarce ca la Ploiești în prima declarația pe care a dat-o presei de la noi.

El pune toată situația pe seama bolii de care suferă. „Îmi pare rău că declarația pe care am dat-o în presa a sunat sfidătoare. Nu asta a fost intenția mea. Îmi doresc din toată inima să pot fi ascultat și eu. Să se ia în calcul și punctul meu de vedere. Am dat acea declarație la nervi și nu-mi luasem tratamentul. Am reacționat impulsiv.

„E parte din boala mea. Fac lucruri din impuls pe care apoi le regret. Nu vreau sa mă pun în niciun caz contra țării pe care o iubesc din tot sufletul”

Din păcate, trebuie să îmi iau tratamentul, iar atunci când nu o fac, reacționez la impuls și nu gândesc foarte limpede. E parte din boala mea. Fac lucruri din impuls pe care apoi le regret. Știu că dacă este o țară cu posibilitatea de a aresta pe oricine indiferent de câți bani are sau cine este, acea țară este România.

Nu vreau să mă pun în niciun caz contra țării pe care o iubesc din tot sufletul. Doresc doar să fiu și eu ascultat. Măcar atât”, a spus Mario Iorgulescu potrivit Spynews. Fiul lui Gino Iorgulescu a fost prins drogat la volan și a cauzat un accident mortal. Oamenii legii au judecat dosarul și au decis că acesta merită să stea în închisoare preț de 15 ani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre