Simona Ionescu / Redactor Șef

Mario Iorgulescu, prins de carabinieri și internat cu forța la psihiatrie. Avocații lui au dat toate detaliile

Mario Iorgulescu, prins de carabinieri și internat cu forța la psihiatrie. Avocații lui au dat toate detaliile
Astăzi a avut loc primul termen din apel în procesul lui Mario Iorgulescu și urma să se dea sentința finală.

Fiul președintelui Ligii de fotbal, Gino Iorgulescu a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Apărătorii au contestat decizia magistraților, în speranța că-l vor putea ajuta pe Mario.

Gino Iorgulescu are probleme serioase cu sănătatea

Curtea de Apel București urma să dea luni sentința finală în cazul accidentului mortal pe care l-a Mario Iorgulescu l-a provocat în anul 2019. Potrivit primelor informații, apărătorii au amânat procesul, afirmând că președintele Ligii Profesioniste de Fotbal are probleme cu sănătatea și este internat în spital. Acesta e motivul pentru care nu a fost prezent în fața oamenilor legii. Următorul termen de judecată va avea loc în data de 26 iunie 2023.

Mario a fugit din spital din cauza tulburărilor psihice de care suferă

Tot avocații au afirmat că în urmă cu zece zile, pe 5 mai, Mario Iorgulescu a fugit din clinica unde era internat în Italia. Tânărul a fost însă prins repede de carabinieri și internat cu forța într-o altă unitate spitalicească.

Mario Iorgulescu a primit 15 ani de închisoare

 

Florin Dulgheru, avocatul lui Mario Iorgulescu a dat primele declarații, afirmând că băiatul este bolnav, de aceea trebuie înțeles comportamentul său ciudat.

Procesul se va desfășura cu ușile închise

El a mărturisit totodată că procesul se va desfășura cu ușile închise. ”O să fie secretă din cauza emoțiilor generate de acest caz și din cauza unor presiuni mediatice și a unor jurnaliști. Având în vedere problemele reale de sănătate ale lui Mario Iorgulescu este evident că justiția trebuie făcută în sala de judecată.

Și nu trebuie condamnat înainte de începerea procesului, așa cum s-a întâmplat, nu trebuie linșat mediatic, motiv pentru care s-a decis desfășurarea procesului cu ușile închise.  Mario Iorgulescu este o persoană bolnavă, iar asta trebuie să spună multe. Are momente când este lucid și are momente când, pe fondul bolii, nu este, a declarat avocatul Florin Dulgheru.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre