Simona Ionescu / Redactor Șef

Marius Elisei și-a scos iubita în lume, i-a făcut și declarație de dragoste. Oana Roman face pe geloasa

Marius Elisei și-a scos iubita în lume, i-a făcut și declarație de dragoste. Oana Roman face pe geloasa
Marius Elisei e un bărbat hotărât. Când a decis să-și refacă viața după despărțirea de Oana Roman, nimic nu i-a stat în cale, iar acum se bucură de o iubită așa cum și-a dorit. Ce spune Oana Roman. Nu cumva e gelozie?

Și pentru că e un tip asumat, acesta a arătat-o pe iubita lui întregii Românii. Mai mult, Marius Elisei i-a transmis și un mesaj acesteia. Cum i-a căzut Oanei Roman am aflat din mesajul ei, făcut public pe Instagram. Marius Elisei a postat prima fotografia cu noua sa parteneră de viață. Aceasta e brunetă, drăguță, iar cei doi s-au fotografiat îmbrățișați, demonstrând că sunt foarte îndrăgostiți și vor ca toată lumea să știe acest lucru.

„Iti multumesc pentru tot, iti multumesc pentru ca mi ai pus din nou zambetul pe buze, iti multumesc pentru caldura si linistea pe care mi o oferi, iti multumesc pentru bunatatea pe care mi o oferi. Te sarut”, a fost mesajul lui Marius Elisei.

Ea e femeia care l-a făcut fericit pe Marius Elisei. Foto: Instagram

Fanii au ridicat-o în slăvi pe proaspăta iubită

Imediat ce Marius Elisei a pus prima fotografie cu iubita, internauții au început să-și dea cu părerea. Majoritatea fanilor l-au felicitat pentru alegerea făcută, dar l-au avertizat să nu-și lase niciodată fetița de izbeliște. „Ba te lăsa, ba te lua. Făcea ce voia cu tine. Fii bărbat, muncește, fii serios și fii puternic să-ți faci o familie frumoasă.

Oana Roman le spune tuturor cine e de fapt fostul soț…

Ai grijă de fetița ta să nu o abandonezi niciodată. Să fiți fericiți împreună și dacă va înțelegeți și vă iubiți cu adevărat viață lungă împreună”, a fost unul dintre comentariile acestora. Alți fani au spus că noua parteneră de viață e total diferită de Oana Roman, arată foarte bine și nimeni nu ar zice că are vârsta de 40 de ani. „Așa Da! Nu pe mamaie care te făcea de comandă”, „Superbă în comparație cu ce ai avut. Să îți dea Dumnezeu noroc și fericire”, „Foarte frumoasă! Nu arată de 40 de ani! Felicitări”, au mai spus internauții.

Bruneta vrea să știe toată lumea cum se comportă tatăl Isei

Oana Roman îl acuză că se folosește de copil

La rândul ei, Oana Roman a postat pe contul de socializare un mesaj îl care îl acuză pe Marius Elisei că a lăsat-o să se descurce singură cu copilul. Dar nu doar atât, pentru că vedeta face un lucru curios: a postat și câteva convorbiri dintre ea și fostul soț, când își declarau iubirea. Nu cumva miroase a gelozie?

„Am ajus la ședința Isei cu doamna învățătoare. Pentru că eu singură vin la toate ședințele, răspund la toate mailurile, fac toate plățile, mă ocup de activitățile Isei, o duc la școală, o iau de la școală de ani de ani de zile. Singură de ani de zile… Într-o lume ideală ambii părinți au grijă, la mine nu. (..)”.

Mesajele de dragoste dintre Marius Elisei și Oana Roman

„Nu mințim folosindu-ne de copil”

„Și tocmai pentru că este un copil aproape perfect, nu merită și nu are de ce să fie folosit ca instrument de manevră, pentru răzbunări personale, nu are voie să fie abandonată, nu are voie să fie dezechilibrată emoțional din cauza unei răzbunări. Eu duc singură, dar nu ne atingem de copil. Nu mințim folosindu-ne de copil. Nu spui că ai dorit în genunchi și în plânsete împăcarea doar de dragul copilului. Împăcarea ai vrut-o din iubire. Și, vorbele… vorbesc”, a fost mesajul pe care Oana Roman i l-a transmis fostului soț.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre