„Pentru mine să trăiesc e un lucru foarte complicat”, spunea Marius Manole cu ceva timp în urmă. Recunoaște uneori că nu-și găsește locul și vrea să învețe să-și facă timp mai mult pentru propria persoană. Se războiește cu principiile, dar și cu o mare frică.
„Datorită acestui lucru, mintea mi s-a mai relaxat și iată, sunt foarte bine”
Într-un interviu recent, actorul Marius Manole a povestit despre marea sa frică: să nu fie judecat de oameni. O spaimă care s-a acutizat în perioada pandemiei și s-a transformat în depresie. Apoi teama a fost înlocuită cu multă curiozitate și lucrurile au revenit la normal, un sfat pe care-l dă, acum, tuturor românilor.
„Am hotărât să nu îmi mai fie frică de nimeni și de nimic în viața mea”
„Am avut atacuri de panică pentru că eu am trăit mult timp sub imperiul fricii. Artist fiind și actor fiind am avut întotdeauna spaima de judecata oamenilor. Să nu fiu cel mai bine, să nu fiu cel mai bun. Din cauza presiunea pe corpul și mintea mea era permanentă.
A venit apoi pandemia, am intrat într-o depresie din cauza acestui stres pe care îl acumulasem de 20 de ani. După pandemie, am înlocuit teama cu curiozitatea și am hotărât să nu îmi mai fie frică de nimeni și de nimic în viața mea.
Cu riscul de a pierde oameni, cu riscul de a nu fi cel mai bun și a spune oamenii: Lasă, e un actor prost, am hotărât să fac asta. Datorită acestui lucru, mintea mi s-a relaxat și iată, sunt foarte bine”, a povestit actorul pentru o publicație.
„M-a luat și salvarea de la teatru de vreo trei ori”
Marius Manole muncește atât de mult încât uneori „simt cum tremură carnea pe mine”, dar „vreau să văd cât pot până unde poate duce omul”. Au existat însă și momente de inconștiență din cauza cărora a fost nevoie de ambulanță și intervenția medicilor.
„M-a luat și salvarea de la teatru de vreo trei ori. Asta se întâmpla când eram tânăr și făceam niște abuzuri. Dacă nu mai pierzi nopțile, nu mai bei, corpul este foarte puternic și se organizează foarte bine. Și de atunci nu am mai avut probleme.”, s-a destăinuit vedeta pentru sursa citată.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook
- Vin ninsorile, scad și temperaturile. Schimbare bruscă de vreme
- Te înfiori! Blestemul cimitirului de lângă închisoarea Doftana. Ce se aude noaptea
- ”Provocarea Paracetamol”, un nou trend extrem de PERICULOS lansat pe TiK ToK! Face ravagii în organism
- Cum funcționează voucherele de alimente în 2025? Detalii pentru beneficiari
- Călin Georgescu va fi eliminat! Candidatura lui va fi contestată și respinsă de CCR. A făcut o greșeală imensă
- Se dau 1500 de lei ajutor de la stat pentru motorină sau benzină! Trebuie să completezi o cerere ca să te î...
- Operațiunea Highjump, expediția militară americană în Antarctica în 1946
- Ultima apariție a Ronei Hartner. Își pregătise deja locul de veci
- Parada posterioarelor bombate! Imagini de neratat cu cei mai strâmți colanți din România
- Ai mâinile și picioarele mereu reci? Află ce boli periculoase poate ascunde acest lucru și ce ...
- Loredana Groza, secrete de frumusețe: De ce nu crede în nutriționiști și psihiatrii: Eu am gă...