Simona Ionescu / Redactor Șef

Marius Manole, amintiri haioase despre taberele din copilărie. „Fac trafic de fețe de pernă în general, cu asta mă ocup”

Marius Manole, amintiri haioase despre taberele din copilărie. „Fac trafic de fețe de pernă în general, cu asta mă ocup”
Actorul Marius Manole a reușit să stârnească hohote de râs în rândul internauților care au privit ultimul său podcast. Talentat și înzestrat de Divinitate cu mult talent, acesta și-a amintit de taberele din copilărie.

Marius Manole spune mereu lucrurilor pe nume. Actorul a povestit despre taberele din copilărie, dar și care este motivul pentru care nu pleacă nicăieri de acasă fără perna lui.

Marius Manole nu s-a gândit încă nici la căsătorie, dar nici la singurătate. E mult prea ocupat să aibă grijă de acest aspect, în plus recunoaște că „eu nu sunt în stare să îngrijesc un câine”. Artistul a fost invitatul lui Horia Brenciu în podcast-ul său și s-a lăsat cu hohote de râs.

Marius Manole: „Era seara serilor, ne parfumam, mă rog, ne dădeam cu deodorant”

„Copilărie, dulce melodie, copilărie, misterios amor. Asta cântam în tabere, erau versuri luate de la basarabeni. Și cântam și luam diplome la concursuri. Asta se întâmpla în tabăra Cheia. Nu știi ce emoții… Era seara serilor, ne parfumam, mă rog ne dădeam cu deodorant.

Era bun, te ustura de te lua mama naibii. Dar erai cu pulovere, cu blugi largi, mamă, am niște poze nu-ți vine să crezi. Apoi aveam altă melodie ”Bună dimineața soare, noi te salutăm…”. M-ați adus să mă faceți de rușine? Zău… nu se poate așa ceva”, a spus actorul râzând.

„Să vezi ce dramă e când fețele de pernă se rup, pentru că trebuie să fac înlocuirea treptat”

Un alt moment haios a fost cel în care actorul Marius Manole le-a explicat tuturor că, întotdeauna când pleacă din București, are în geantă perna sa.

„Eu tot timpul am umblat cu perna după mine. Și când merg la spectacole. Iar când plec în străinătate, îmi iau fața de pernă. Dar colegii mei știu toți”, i-a explicat Marius Manole lui Horia Brenciu. Există și un motiv care a stat la baza acestei decizii a actorului.

„Fac trafic de fețe de pernă în general, cu asta mă ocup. Nu știu, fața de pernă e o chestie din copilărie și probabil înseamnă acasă. Să vezi ce dramă e când fețele de pernă se rup, pentru că trebuie să fac înlocuirea treptat”, s-a destăinuit vedeta.

Citiți și „Exclusiv. Actorul Marius Manole are o pasiune aparte: își filmează colegii dezbrăcați. Imaginile zilei”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri