Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Actorul Marius Manole are o pasiune aparte: își filmează colegii dezbrăcați. Imaginile zilei

Exclusiv. Actorul Marius Manole are o pasiune aparte: își filmează colegii dezbrăcați. Imaginile zilei
Actorul Marius Manole e cunoscut pentru non conformismul său. De la faptul că preferă Parfum de Cosânzeană, de la un producător de nișă de parfumuri românești, până la modul în care își promovează spectacolele, el e un personaj ieșit bine din comun.

Zilele acestea actorul, Marius Manole se află în turneu, alături de alți colegi de breaslă, în țară, cu spectacolele. Conștient că reclama e sufletul comerțului, iar o reclamă bună vinde biletele, și-a propus să aibă sălile pline. Pare că i-a și reușit. Asta după ce și-a pus o colegă actriță să se descheie incitant la bluză, în fața camerei de filmat. Marius Manole a convins-o pe colega sa de distribuție Diana Roman să se descheie la bluză.

În primele imagini publicul chiar credea că vedeta ar putea dezvălui multe. Asta mai ales că soția lui Vlad Zamfirescu a pozat nud, anul trecut, în balcon, imagini care au făcut turul de onoare al internetului. Dar Diana nu își arată sânii, chiar dacă zâmbește misterios, ci doar sutienul.

Medeea Marinescu își calcă singură hainele în turneu

Prietena dragă a lui Marius Manole, Medeea Marinescu, nu a scăpat nici ea de el. A filmat-o în timp ce își călca în culise ținuta de scenă. Mărturisind că, o mare vedetă cum este ea, nu are o costumieră proprie, așa cum insistă să puncteze actorul. Medeea calcă frumos, în timp ce colegii ei bărbați, Șerban Pavlu, Andi Vasluianu și Vlad Zamfirescu se pregătesc și ei să intre în scenă.

Peretele care ar fi trebuit să separe secțiunea de femei de cea de bărbați în culise e doar imaginar, așa că lumea de dezbracă la vedere. În filmarea lui Marius Manole se vede cum Andi Vasluianu își dă cu nonșalanță pantalonii jos. E filmat de-a dreptul. Poartă o pereche de jeans albaștri la care renunță fiindcă sunt ai săi, și își trage pe el alți blugi de la teatru, cum îi cere rolul. Se lasă filmat pentru a arăta fanilor lui Marius Manole o pereche de boxeri de culoare neagră. Marius Manole insistă și filmează până la capăt. Probabil lumea se întreabă deja ce urmează? Păi, la sfârșitul spectacolului, artiștii vin în același loc din teatru pentru a se schimba de haine.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre