Simona Ionescu / Redactor Șef

Marius Manole și Lia Bugnar „răpuși de dans” la nunta Ilonei Brezoianu. Actrița a jucat și găina. Foto

Marius Manole și Lia Bugnar „răpuși de dans” la nunta Ilonei Brezoianu. Actrița a jucat și găina. Foto
Actrița Ilona Brezoianu și-a văzut visul cu ochii. Iubitul său, Andrei, a dus-o la altar, apoi a început o petrecere cum rar mai vezi. Marius Manole și Liga Bugnar nu s-au mai oprit din dans până ce oboseala nu i-a răpus.

Cei mai buni prieteni ai simpaticei actrițe Ilona Brezoianu i-au fost alături în cel mai frumos moment al vieții: cununia religioasă. S-a lăsat cu lacrimi de bucurie, dar și cu o petrecere de pomină, unde Lia Bugnar și Marius Manole nu s-au oprit din dans. 

Cum a arătat rochia de mireasă a Ilonei

Ilona și-a văzut visul cu ochii. A fost cea mai frumoasă mireasă!

Cununia religioasă a avut loc la o lună după cei îndrăgostiții au spus cel mai sincer da în fața ofițerului Stării Civile.

 

A fost o nuntă restrânsă, cu familiile celor doi miri și cei mai buni prieteni și cele mai frumoase și inedite lumânări. De altfel, Ilona a fost atât de încântată, că le-a arătat și fanilor pe contul de socializare. 

Dacă la emisiunea Neatza de la Răzvan și Dani, Ilona i-a obișnuit pe telespectatori cu ținute lejere, la nunta sa actrița a arătat ca o prințesă.

Tatăl miresei și mirele, îmbrăcați în alb și bej

A ales o rochie de mireasă cu umeri goi și mâneci lungi din voal, care i-a venit perfect. De podoaba capilară a miresei s-a îngrijit prietenul ei stilistul Capet, care i-a pregătit o coafură lejeră cu bucle și i-a pus în evidență frumusețea pe care a primit-o de la Dumnezeu.

Nici mirele n-a fost mai prejos. Andrei a purtat un costum bej, la care a asortat o cămașă albă și adidași albi. O ținută lejeră, alb și bej a purtat și tatăl miresei, care și-a dus fericit, fetița la altar. Cei doi au dansat fericiți dansul mirilor, iar toți cei prezenți la nuntă au spus la unison că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Găina s-a jucat înainte de cununia civilă

Tradiția furatului miresei nu a fost însă pe gustul Ilonei Brezoianu, însă prietenul Ilonei, Capet, a avut grijă, înainte de cununia civilă să nu se uite jucatul găinii. Stilistul i-a adus actriței și soțului său o găină din plastic, pe care ulterior „au jucat-o” răzând cu gura până la urechi.

N-a fost uitată nici păpușa care trebuie pusă pe mașină, iar partenerul de viață al actriței a primit și un coș de flori în miniatură pe care să-l poarte în piept.

S-a descoperit secretul frumuseții Adinei Buzatu

În ceea ce-l privește pe Florin Ristei, dacă la cununia civilă a Ilonei nu a putut să ajungă, la nuntă s-a ținut de cuvânt.

Florin Ristei s-a distrat pe cinste la nunta Ilonei

Îmbrăcat lejer, unul dintre cei mai în vogă artiști ai României a făcut spectacol la nunta prietenei și colegei sale și nu a ratat ocazia să danseze cu fericita mireasă.

De la nunta actriței nu au luat nici Marius Manole și Lia Bugnar, care au dansat până au obosit. Alături de aceștia s-a aflat și Adina Buzatu, iar Capet le-a spus românilor care e secretul tinereții designerului.

„Ca să vedeți că pe lângă toate licorile, se hidratează constant. După fiecare sârbă, bea câte un pahar cu apă”, a spus acesta într-un mesaj pe contul de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre