Simona Ionescu / Redactor Șef

Mărturie dureroasă. Asta s-a ales de Michael Schumacher după 7 ani de la accident!

Mărturie dureroasă. Asta s-a ales de Michael Schumacher după 7 ani de la accident!
Un documentar apărut recent și difuzat de o televiziune franceză conține și declarația unui renumit chirurg stabilit în Elveția, pe nume Erich Riederer, vizavi de starea în care se află acum campionul Michael Schumacher.

Din păcate, sunt slabe șansele ca publicul să-l mai vadă vreodată, spune medicul Erich Riederer. Fostul pilot nu-și va mai reveni niciodată.
„El este într-o stare vegetativă. Michael respiră, inima îi bate, probabil că se poate așeza și poate să facă câțiva pași cu ajutor, dar nu mai mult. Să-l mai vedem așa cum era înainte de accident? Chiar nu cred!”, a spus Erich Riederer.
Fostul șef Ferrari, Jean Todt, a dezvăluit recent că l-a văzut pe Schumacher în vila sa din Elveția, și a spus că fostul campionul mondial de Formula 1 luptă. Președintele FIA, în vârstă de 74 de ani, este printre puținii vizitatori ai lui Schumacher de când acesta este țintuit în patul său.
„Doamne, știm că a avut un accident teribil și nefericit de schi care i-a cauzat o mulțime de probleme. Dar are o soție uimitoare lângă el, are copiii săi, asistentele sale și nu putem decât să-i dorim tot ce e mai bun și să-i urez tot binele familiei lui. Tot ce pot face este să fiu aproape de ei până când voi putea face ceva și atunci o voi face.”, a declarat Jean Todt.
Biografie
Michael Schumacher, 51 de ani, este un fost pilot de Formula 1. Statistic, prin prisma celor șapte titluri mondiale câștigate, a celor 91 de victorii la cursele de Grand Prix și 76 de cele mai rapide tururi, Michael Schumacher este considerat drept cel mai bun pilot de Formula 1 din toate timpurile. El a avut 307 participări și s-a retras din activitate în 2012.
Pilotul a suferit un accident grav la schi în decembrie 2013 și de atunci nimeni nu a mai avut acces la detalii sau imagini din viața lui. Diagnosticul a fost unul grav: traumatism cranian sever, cu hemoragie cerebrală.

Schumacher a suferit două operații la spitalul din Grenoble, după care a fost transferat pe 16 iunie 2014 la un spital din Lausanne. Pe 9 septembrie 2014 a fost externat și până în prezent este tratat în propria locuință din Gland, Elveția.

Jennifer Lopez, mai frumoasă ca niciodată! Aceasta este poza de un milion de dolari

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre