Simona Ionescu / Redactor Șef

Megan Fox și Machine Gun Kelly îndrăgostiți lulea! Imaginea la bustul gol cu care actrița se mândrește

Megan Fox și Machine Gun Kelly îndrăgostiți lulea! Imaginea la bustul gol cu care actrița se mândrește
Megan Fox a postat prima fotografie de cuplu cu Machine Gun Kelly, pe rețelele de socializare. Cei doi îndrăgostiți apar într-un cadru tandru, care a atras atenția urmăritorilor.

Actrița stă lângă iubitul ei, îmbrăcată în sutienul unui costum de baie și acoperită în partea de jos cu un prosop. Rapperul apare fără tricou, de asemenea, într-un prosop înfășurat în jurul taliei.

„Băiat frumos… Inima mea îți aparține”, a descris Megan Fox fotografia.

Cântărețul a postat săptămâna trecută prima fotografie în care apar împreună și cuvintele din descriere au emoționat fanii până la lacrimi. „Am așteptat o eternitate să te găsesc din nou…”, spune artistul.

Cum a ilustrat Megan Fox iubirea într-un podcast

Megan Fox a discutat recent despre relația sa cu Kelly într-un interviu cu Lala Kent și Randall Emmett.

„Am știut imediat că el este ceea ce numesc eu flacăra geamănă. În locul unui suflet pereche, o flacără geamănă este, de fapt, momentul în care un suflet ajunge într-un punct atât de înalt, încât se împarte în două trupuri în același timp. Așa că suntem practic două jumătăți ale aceluiași suflet. Așa cred. I-am spus asta și lui foarte rapid, pentru că așa am simțit.”, relatează Megan Fox în podcast. 

Prima întâlnire: în rulotă

Actrița a povestit că l-a invitat pe Kelly în rulota ei să ia prânzul împreună, în a doua zi de filmări.

„Am intrat în subiect foarte adânc. Am știut să îi fac și tabelul astrologic, i-am zis că are o lună în casa zodiei pești. Puteam vedea asta după energia lui.”, adaugă starul de la Hollywood, povestind despre discuția intensă din rulotă. Cei doi erau extrem de interesați de astrologie și planete.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre