Simona Ionescu / Redactor Șef

Megan Thee Stallion cu piciorul rupt la petrecere. Artista a fost împușcată de Tory Lanez

Megan Thee Stallion cu piciorul rupt la petrecere. Artista a fost împușcată de Tory Lanez
Megan Thee Stallion a fost împușcată în picior recent, dar nu a lăsat acest lucru să stea în calea unui moment frumos.

Cântăreața în vârstă de 25 de ani, a fost fotografiată purtând un bandaj pe gleznă, în timp ce se îndrepta către Allure Monday Nights la Allure Gentlemen’s Club din Atlanta.

S-a îmbrăcat pentru a impresiona, purtând un top sexy înnodat asortat cu o fustă mini și sandale plate. A fost văzută aruncând în aer cu o grămadă de bani alături de prietenii ei, exact cum se întâmplă și la petrecerile cu maneliștii noștri.

Cardi B îi face bucurii și în momentele grele

În ciuda piciorului rupt, Megan are multe de sărbătorit. Cardi B i-a dăruit o geantă Birkin inspirată de videoclipul WAP, după ce melodia lor a devenit prima colaborare rap feminină care a debutat pe locul 1, în topul Billboard.

Megan Pete a filmat despachetarea genții Birkin, care se găsește la cel mai mic preț de 9.000 de dolari, fără personalizări.

„Managerul meu tocmai a intrat și a spus că am primit un cadou de la Cardi”, a descris ea scena în videoclipul în care prezintă cadoul.

Cardi B (cu numele real de Belcalis Marlenis Almánzar) marchează a patra piesă în Billboard Hot 100 No. 1 după Girls Like You cu Maroon 5 și I Like It cu Bad Bunny și J Balvin, ambele în 2018, și piesa ei solo Bodak Yellow în 2017.

Pentru Megan este cea de-a doua piesă cu locul 1 în clasament și a doua de anul acesta, în urma lui Savage (Remix) cu Beyonce, în mai.

Tory Lanez a împușcat-o pe Megan

Megan a fost împușcată în ambele picioare, de către rapperul Tory Lanez, pe 12 iulie. Lanez a împușcat-o pe Megan în timpul unei dispute, după o petrecere în casa din Hollywood Hills. Potrivit TMZ, Megan încerca să iasă din SUV-ul în care se afla cu Tory, când acesta a deschis focul în interiorul vehiculului.

Pe internet circulă un videoclip în care poliția le-a ordonat lui Megan și Tory să părăsească vehiculul și să pună mâinile în aer în timp ce Megan lasă amprentele picioarelor cu sânge pe trotuar. Tory Lanez a fost acuzat de purtarea unei arme ascunse.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre