Simona Ionescu / Redactor Șef

Megastarurile planetei „au intrat la apă” la Festivalul de Film de la Veneția. Pantofii, înlocuiți cu cizme de cauciuc

Megastarurile planetei „au intrat la apă” la Festivalul de Film de la Veneția. Pantofii, înlocuiți cu cizme de cauciuc
Panica s-a instaurat la Festivalul de Film de la Veneția, după ce megastarurile planetei au intrat la apă. La scurt timp, pantofii au fost înlocuiți de cizme de cauciuc, iar imaginile surprinse în oraș stârnesc râsul.

Festivalul de Film de la Veneția care are loc zilele acestea a strâns în oraș cele mai mari vedete ale planetei, adevărate megastaruri precum Brad Pitt, George Clooney, Angelina Jolie, dar și mulți alții. În timp ce unii dintre ei, precum Angelina, au părăsit deja orașul italian, alții se află încă acolo până pe 7 septembrie, când festivalul se încheie oficial. 

Pe data de 5 septembrie, actorii și cineaștii au avut parte de o surpriză neplăcută. O furtună a pus stăpânire pe oraș, iar megastarurile planetei au intrat toate la apă. Deși au fugit din calea rafalelor cât de repede au putut, ploaia nu i-a iertat. 

Covorul roșu s-a inundat total 

Ploaia a perturbat sosirile pentru premiera documentarului „Russians At War” și apoi a făcut ca personalul și echipa filmului „April” să se refugieze, lăsând covorul roșu faimos al Lido-ului acoperit cu bălți.

Personalul cu umbrele ridicate a îndrumat participanții spre complexul principal de cinema, în timp ce directorul artistic al festivalului, Alberto Barbera, zâmbind în semn de scuze, a șters ploaia de pe hainele oaspeților săi. 

Cei care s-au aventurat prin oraș au fost nevoiți să încalțe cizmele de cauciuc 

Situația s-a transformat ulterior într-una comică, pentru că orașul s-a inundat, dar asta nu i-a oprit pe turiști să iasă la plimbare. Cei care s-au aventurat în Piața San Marco din Veneția a doua zi, fie ei actori, cineaști, sau simpli turiști, au fost surprinși încălțați corespunzător. 

 

Chiar și ospătarii de la terasele din San Marco purtau cizme de cauciuc, în timp ce duceau tăvile cu băuturi la masă, prin apa care le trecea bine de tot de glezne. Imaginile video surprinse au ajuns virale pe internet, căci internauții le-au distribuit în masă. 

 

De altfel, nu este prima oară când Veneția are probleme cu inundațiile, iar metoda de a umbla cu cizme de cauciuc, sau chiar în picioarele goale prin apă, este deja o tradiție locală adoptată inclusiv de turiști. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre