Simona Ionescu / Redactor Șef

Meghan Markle, obsedată de bani. Și-a imaginat că prințul Harry „valorează miliarde”

Meghan Markle, obsedată de bani. Și-a imaginat că prințul Harry „valorează miliarde”
Să fi fost Meghan Markle atât de îndrăgostită de prințul Harry când s-au cunoscut sau au interesat-o mai mult cât de bogat e fiul mai mic al regelui Charles?

Autorul regal Tom Bower a declarat pentru Daily Mail la începutul lunii că Meghan Markle a fost „surprinsă și dezamăgită” de faptul că prințul Harry „avea foarte puțini bani”.

Discutând despre concepțiile greșite ale ducesei despre familia regală, autorul, care a scris cartea „2022 Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors”, a descris-o pe fosta actriță din Suits ca fiind „obsedată de bani”.

„Ea vrea să se plimbe în marile Cadillac-uri, în avioanele private la comandă”

„Marea ei surpriză și dezamăgire a fost că Prințul Harry avea foarte puțini bani. Își imaginase că el va valora sute de milioane, dacă nu chiar miliarde, iar ea trebuie să compenseze acum. (…) Ea vrea să se plimbe în marile Cadillac-uri, în avioanele private la comandă”, a spus expertul regal.

De asemenea, Tom a afirmat faptul că posibila prezență a lui Harry și a lui Meghan la încoronarea regelui Charles are rolul de a-l umbri pe Suveran. În pofida consecințelor legate de cartea de memorii explozivă a lui Harry, se așteaptă ca prințul și Meghan să fie invitați la încoronarea de pe 6 mai.

Cine i-a finanțat pe Harry și Meghan

În perioada în care erau membri majori ai familiei regale în activitate, prințul Harry și Meghan Markle au fost finanțați în cea mai mare parte de moșia regelui Charles, Ducatul de Cornwall. În urma deciziei cuplului de a părăsi firma, s-a raportat că moșia de 1,2 miliarde de lire sterline a Ducatului de Cornwall a lui Charles i-a plătit fiului său cel mai mic aproximativ 2,3 milioane de lire sterline pe an, în medie.

Cu toate acestea, cuplul a declarat că această sumă acoperea 95% din cheltuielile lor de birou. Restul de cinci procente din venitul lor anual a provenit din subvenția suverană anuală de 82 de milioane de lire sterline, finanțată de contribuabili, care este acordată celor mai înalți membri ai familiei regale.

Chiar și renovarea de 2,4 milioane de lire sterline a casei Frogmore Cottage de pe domeniul Windsor a fost plătită din acest fond, dar sursele spun că suma a fost rambursată între timp de Harry.

Harry a fost plătit pentru serial cu suma de 88 milioane de lire sterline

După ce au anunțat că se retrag din activitatea de membri ai familiei regale, Harry și Meghan au anunțat printr-o declarație că doresc să devină „independenți financiar, continuând în același timp să o sprijine pe Majestatea Sa Regina”. Câteva luni mai târziu, cuplul a semnat un contract cu Netflix pentru un documentar exploziv în șase părți.

Sursele spun că cei doi ar fi fost plătiți cu până la 88 de milioane de lire sterline. De asemenea, ei au mai semnat un contract de podcast de 30 de milioane de lire sterline cu Spotify pentru a-și găzdui propriile emisiuni.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre