Simona Ionescu / Redactor Șef

Meghan Markle și-a etalat haina de 5000 de lire sterline pe străzile din Los Angeles. Prințul Harry are dorințe

Meghan Markle și-a etalat haina de 5000 de lire sterline pe străzile din Los Angeles. Prințul Harry are dorințe
Meghan Markle e mereu la modă și și-a etalat hainele pe străzile însorite din Los Angeles. Soția prințului Harry s-a întâlnit cu designerul rochiei sale de mireasă. Haina costă 5000 de lire sterline.

La noul punct de atracție al celebrităților, Cipriani Beverly Hills, a poposit și Meghan Markle, îmbrăcată după ultima modă. Doar haina pe care a purtat-o, din cașmir, într-o nuanță „tabac”, Max Mara, costa 5000 de lire. Adică aproximativ 6250 de dolari.

Hainele de fițe ale lui Meghan Markle

Meghan a purtat, de asemenea, un guler negru Bleusalt, pantaloni de la Ulla Johnson, pantofi de la Aquazzure și ochelari de soare Givenchy. Soția prințului Harry a fost însoțită de creatoarea de modă britanică Clare Waight Keller, fostul director artistic al casei de modă Givenchy, responsabilă pentru rochia de mireasă a lui Meghan. După nuntă, Meghan a purtat o serie de modele Givenchy ale lui Clare. Apelând la această marcă pentru a o îmbrăca la multe angajamente importante, inclusiv la ieșirea sa din iunie 2018 la Ascot alături de regină.

Meghan și-a anunțat vizita prin intermediul noului său site

În decembrie 2018, Meghan a arătat clar cât de apropiate au devenit cele două femei atunci când și-a făcut o apariție surpriză la British Fashion Awards, unde i-a înmânat lui Clare prestigiosul premiu British Womenswear Designer of the Year. Clare a părăsit Givenchy în 2020 și anul trecut a creat o nouă linie la prețuri accesibile cu Uniqlo.

Meghan Markle la Los Angeles

Apariția surpriză a lui Meghan la restaurantul nou deschis vine în timp ce ea a ajutat la deschiderea unei noi aripi a unei organizații de caritate pentru animale din Londra. Anunțul vizitei sale a fost făcut prin intermediul noului site web lucios al ei și al lui Harry, Sussex.com. Cipriani Beverly Hills, care face parte din istoricul brand de restaurante italiene din a patra generație, și-a deschis porțile în luna ianuarie a acestui an, după alte locații în Veneția, Milano, New York și Las Vegas.

Deși cuplul vrea să apară cât mai mult în public, prințul Harry nu și-a făcut simțită prezența. Nu a existat niciun semn al soțului lui Meghan, Prințul Harry, deși cuplul pare să caute să își sporească prezența publică. Recent, ea și-a folosit noul site Sussex.com pentru a-și onora regretatul ei prieten Oli Juste, deschizând o nouă aripă a unei organizații de caritate pentru animale care îi poartă numele.

Prințul Harry vrea să se întoarcă în Marea Britanie

Sunt zvonuri că prințul Harry le-ar fi spus unor prieteni că este dispus să se întoarcă în Marea Britanie pentru a se ocupa de îndatoririle regale. Surse au declarat pentru The Times of London că Harry a vrut să ajute să ducă o parte din povară în timp ce tatăl său, regele Charles, în vârstă de 75 de ani, urmează tratamente împotriva cancerului. Cu toate acestea, expertul regal Hugh Vickers a declarat pentru MailOnline că prezența sa nu a fost dorită de familia regală, în ciuda rapoartelor conform cărora Charles este încă dornic să se împace cu el.

Sunt zvonuri că Harry ar vrea să-și reia îndatoririle regale

„Nu poate să reia brusc îndatoririle regale din nou, în circumstanțele actuale”

„Eu personal, de fapt, nu cred că există vreo dorință din partea nimănui ca el să se întoarcă acasă în acest moment și să preia din nou îndatoririle regale. Nu poate să reia brusc îndatoririle regale din nou, în circumstanțele actuale, este destul de departe. Întotdeauna este posibil să se împace. Este întotdeauna posibil ca lucrurile să se rezolve, dar nu atât de repede. Așa că nu, este răspunsul”.

Harry și Meghan au renunțat la funcțiile lor de membri ai familiei regale în activitate în 2020

„Tatăl său nu a răspuns niciodată la niciuna dintre ironiile care au venit în direcția lui și a lăsat ușa larg deschisă pentru Harry. Zilele trecute, a venit să-l vadă și sper că a fost un tonic pentru rege. Nu știu dacă a fost, dar sper că da, pentru că este evident că își iubește fiul”, a declarat Vickers.

Deși Harry este consilier de stat, atât el, cât și Meghan au renunțat la funcțiile lor de membri ai familiei regale în activitate în 2020. Experții au declarat că sunt de părere că în prezent nu este luat în considerare pentru a reveni la vreo funcție de rang înalt.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre