Simona Ionescu / Redactor Șef

Acestea sunt hainele care vă pot îmbolnăvi! Specialiștii trag un semnal de alarmă

Acestea sunt hainele care vă pot îmbolnăvi! Specialiștii trag un semnal de alarmă
Ne dorim mereu să fim la modă și apreciați pentru hainele pe care le purtăm. Dar specialiștii spun că există produse vestimentare care ne pot crea mari probleme de sănătate. Iată care sunt hainele care ne pot îmbolnăvi.

Pantofi cu toc? Blugi strâmți? Sunt doar câteva dintre hainele care vă pot face să vă îmbolnăviți și să suferiți. Care sunt produsele vestimentare de care trebuie să vă feriți.

Dacă vă doare spatele dar nu vă dați seama care este cauza e posibil să descoperiți că totul a pornit de la o alegere vestimentară greșită. Specialiștii spun că fustele strânse pe corp vă pot forța să mergeți în așa fel încât să puneți o presiune mare pe zona lombară și de aici până la probleme nu e decât un pas. Atenție și la cum purtați cureaua, pentru că și din acest motiv puteți avea dureri de spate. Și dacă mergeți la drum lung, evitați să purtați tocuri, pentru că durerile de spate se vor agrava.

Atenție mare la sutiene!

Specialiștii spun că persoanele care suferă de astm trebuie să fie atente atunci când poartă haine groase, eșarfe sau dresuri. Pentru că, spun oamenii de știință, acarienii nu se strâng doar în lenjeriile de pat, ci și în aceste obiecte de îmbrăcăminte. Și odată ce aceștia „atacă”, persoanele se pot trezi cu crizele de astm, care nu sunt deloc plăcute.

haine
Mănușile care strâng pot provoca atacuri de panică

Pe de altă parte, pot să apară probleme și pentru persoanele care poartă sutienele necorespunzătoare. Dacă acesta strânge, atunci se poate inflama cartilajul dintre coaste, iar durerile de la nivelul pieptului se pot instala imediat. Și de aici apare atacul de panică, iar lucrurile pot degenera.

Cele mai bune în perioada friguroasă sunt pijamalele din lână

De asemenea, fularul nu trebuie să vă strângă și nici mănușile, pentru că apare același atac de panică, de care nu mai știți cum să scăpați. Fiți atenți și la pijamale, spun oamenii de știință, pentru că cele din bumbac nu cauzează un somn odihnitor. De aceea, în perioada anotimpului rece cele mai indicate sunt cele din lână.

Sursă foto: ABC13

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre